Anunțul făcut de Alexia Eram după 7 ani de relație cu Mario Fresh: „Aștept inelul!”

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc, iar recent au sărbătorit șapte ani de relație.

Anunțul făcut de Alexia Eram după 7 ani de relație cu Mario Fresh: "Aștept inelul!"

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc, iar recent au sărbătorit șapte ani de relație.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, formează o echipă la America Express – Drumul Soarelui. Mario Fresh, partenerul creatoarei de conținut, a participat și el în trecut la Asia Express alături de Alex Velea și și-a sprijinit iubita în această competiție, declarând în numeroase rânduri că este convins că partenera lui se va descurca de minune.

În ediția de pe 22 noiembrie 2023 din sezonul 6 America Express, Alexia Eram și fratele ei, Aris, au participat la cursa pentru ultima șansă și au fost nevoiți să treacă prin numeroase probe pentru a evita eliminarea din competiție.

Una dintre probe a fost să pregătească mămăligă, iar Alexia s-a descurcat de minune la acest capitol. Astfel, fiica Andreei Esca a declarat că acum este bună de măritat, odată ce știe să pregătească acest preparat.

„Eu m-aș logodi. Acum că știu să fac mămăligă, aștept inelul!”, a mărturisit Alexia Eram în timpul probei.

Fratele ei s-a declarat surprins de anunțul făcut de Alexia, spunând că speră că sora lui nu se gândește la o căsătorie cu Mario Fresh.

„Sper că nu e apropo către Mario, să nu te văd!”, a spus, surprins, Aris Eram.

Creatoarea de conținut a ținut să precizeze că, totuși, după o relație de 7 ani, partenerul ei ar putea să se gândească la faptul că este momentul să îi dăruiască un inel de logodnă.

„Nu e apropo, dar după șapte ani… pot și eu să mă logodesc!”, a răspuns creatoarea de conținut.

Alexia Eram și Mario Fresh, detalii neștiute despre relația lor

Alexia Eram și Mario Fresh au vorbit recent despre detalii pe care publicul nu le știa până acum despre povestea lor de dragoste.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Alexia Eram și Mario Fresh au fost invitați de Selly la detectorul de minciuni, acolo unde artistul și creatoarea de conținut au răspuns curiozităților pe care le aveau, unele făcând referire și la relația lor de cuplu. Cântărețul a recunoscut în fața partenerei sale faptul că un prieten l-a îndemnat să fie infidel. 

Alexia Eram: „Te-a îndemnat vreodată un prieten să mă înșeli?”
Mario Fresh: „Da.”
Alexia Eram: „Mamă, vreau să știu cine este. Mai este prieten cu tine în acest moment?”
Mario Fresh: „Da.”
Alexia Eram: „Da? Foarte buni prieteni?”
Mario Fresh: „Nu.”
Alexia Eram: „S-a întâmplat de mai mult timp?”
Mario Fresh: „Da, mă, da, dar sunt mai mulți. Oamenii sunt singuri, ce vrei să facă? Nu m-au îndemnat neapărat, dar dacă au văzut un grup de fete undeva, au zis: „Bă, stai așa că mă duc până acolo, hai și tu.” Și eu le-am zis: „Stai că nu am cum să merg până acolo.”
Alexia Eram: „A, adică tu nu ai mers acolo.”
Mario Fresh: „Păi nu, logic că nu. Am stat la masa mea liniștit.”

Alexia Eram a vrut să știe de la Mario Fresh dacă în ultimul an a căutat în telefonul ei fără ca ea să știe:

„Anul trecut, în august. Probabil. O conversație cu prietena ta foarte bună care vorbea urât de mine. Am căutat niște lucruri într-o conversație cu prietena ta, să văd exact. Și de atunci chiar nu o am deloc la inimă.”

Atunci când Alexia Eram a fost întrebată de Mario Fresh dacă a vrut vreodată să-l înșele, creatoarea de conținut a răspuns:

„Nu. Dacă aș fi avut vreodată un gând așa, m-aș fi despărțit de tine. Nu sunt deloc pentru a înșela. Doar mă gândesc o secundă la asta, mă despart de acea persoană. Sunt foarte loială.”

Atât Alexia Eram, cât și Mario Fresh, sunt întrebați constant în interviuri, dar și de către urmăritorii de pe rețelele de socializare când anume se vor căsători. Fiica Andreei Esca a mărturisit că momentan amândoi sunt tineri pentru a face pasul acesta și că toate lucrurile apar la timpul lor. Acum, Alexia se concentrează pe proiectele profesionale, fiind creatoare de conținut, iar Mario Fresh pe cariera lui muzicală. 

„Lucrurile se întâmplă când trebuie să se întâmple. Suntem foarte tineri și toate vin la timpul lor, dar momentan suntem foarte tineri pentru căsătorie și copil”, a declarat Alexia Eram în cadrul emisiunii Showbiz Report, citată de spynews.ro

Citește și:
Cum arată acum Maia, fiica lui Teo Trandafir. Are 19 ani și a surprins cu cele mai recente imagini

Foto: Arhiva ELLE, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people