Anunțul făcut de Alexandru Ciucu după divorțul de Alina Sorescu. Ce pregătește designerul

Ce anunț a făcut Alexandru Ciucu, după ce a lipsit o perioadă în urma divorțului de fosta lui soție, Alina Sorescu?

Anunțul făcut de Alexandru Ciucu după divorțul de Alina Sorescu. Ce pregătește designerul

Alina Sorescu și fostul ei partener, Alexandru Ciucu, au fost căsătoriți timp de 12 ani. Au împreună două fete, pe Carolina și pe Raisa. Artista și designerul s-au despărțit după o relație de 14 ani, iar cântăreața a depus actele de divorț la începutul anului 2022.

După ce s-a aflat că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, amândoi au încercat să păstreze discreția și să le protejeze pe fiicele lor. După separare, creatorul de modă a lipsit un timp din atenția publicului, însă acum a revenit și a vorbit despre activitățile pe care le-a făcut în ultima perioadă. Designerul a fost prezent la Paris Fashion Week și s-a întors de acolo cu inspirație pentru colecțiile sale. 

„Am fost la Paris Fashion Week cum merg aproape în fiecare an. Am văzut foarte multe lucruri interesante. Eu sunt mereu mai interesat la genul asta de evenimente de numele noi, nu de creațiile marilor case de modă. La ele putem vedea pe rețelele de socializare în toată lumea. Am venit de acolo cu energie, cu un vibe bun și cu inspirație”, a declarat Alexandru Ciucu la Antena Stars, citat de spynews.ro

De asemenea, Alexandru Ciucu a mai spus că lucrează intens la o colecție de damă, fiind prima de tipul acesta pentru el, motiv pentru care are și câteva emoții pentru ca toate lucrurile să iasă așa cum dorește. 

„Așa cum am mai spus, pregătesc o colecție de damă. Prima mea colecție de damă și am mari emoții, mai ales că e prima oară și pot fi multe lucruri unde poți da greș. Piața în România este foarte ridicată, mai ales pe zona de damă este bine dezvoltată”, a adăugat Alexandru Ciucu pentru sursa citată anterior.

În urmă cu câteva săptămâni, Alina Sorescu a făcut un anunț pe rețelele de socializare despre decizia luată de judecători privind custodia copiilor și programul de vizite.

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână la tată și o săptămână la mamă, așa cum a cerut tatăl.

Doresc să clarific că încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mamă și exercitarea în comun a autorității părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe”, a mărturisit Alina Sorescu pe contul ei personal de Instagram. 

În continuare, Alina Sorescu a mărturisit că perioada pe care a traversat-o nu a fost deloc ușoară și că a suferit. De asemenea, în ceea ce privește apelul la procesul de divorț, artista a precizat că acesta va începe anul viitor, în primăvară.

„A fost o perioadă grea, eu ca mamă am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată. Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate.

Chiar dacă părinții se despart și nu mai formează un cuplu, copiii au întotdeauna nevoie de mamă și de tată, pentru a crește frumoși, echilibrați și fericiți, dar cel mai mult au nevoie de afecțiune, stabilitate, predictibilitate, or toate acestea înseamnă IUBIRE. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați trimis mesaje și m-ați încurajat, însă vreau să îi mulțumesc în special avocatei mele Nicoleta Popescu pentru profesionalism și implicarea enormă”, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe Instagram.

Citește și:
Adevăratul motiv pentru care Andreea Antonescu a lipsit de la nunta din America a mamei ei. Ce a dezvăluit artista

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people