Anunțul făcut de Alexandra Ungureanu despre viața ei profesională: „Provocarea merge mai departe”

Alexandra Ungureanu le-a dat o veste bună fanilor ei.

Anunțul făcut de Alexandra Ungureanu despre viața ei profesională: "Provocarea merge mai departe"

Alexandra Ungureanu este o artistă care se bucură de succes în cariera ei, activând în muzică de foarte mulți ani. Recent, artista i-a luat prin surprindere pe fanii ei cu un anunț care are legătură cu viața ei profesională. 

Alexandra Ungureanu este gazda unei emisiuni unde sunt invitați artiști, numită „Duet cu Alexandra”, disponibilă pe canalul de YouTube theXclusive. Cântăreața a avut drept invitați mai mulți artiști și artiste din industria muzicală de la noi. Printre nume se regăsesc Alina Sorescu, Radu Ștefan Bănică, Ilinca Vandici, Cristina Bălan, Marius Moga, Liviu Teodorescu, Elena Gheorghe, Andeea Bănică. Alături de fiecare invitat, Alexandra Ungureanu a interpretat piese diferite și a abordat cu artistul respectiv subiecte diverse.

Ei bine, spre bucuria fanilor, emisiunea va putea fi urmărită, începând cu data de 7 aprilie, și pe micile ecrane, mai exact pe Kanal D2. Alexandra Ungureanu este încântată de acest lucru și se bucură de reacțiile pozitive primite de la public pentru emisiunea pe care o prezintă. 

„Provocarea merge mai departe, pe micul ecran de această dată. Postura de host a fost ceva nou și foarte frumos pentru mine. Îmi place să îmi iau colegii de breaslă la întrebări și să trecem împreună prin toate genurile muzicale. Îmi place la nebunie acest proiect și tot ceea ce înseamnă „Duet cu Alexandra”. Mă bucur din suflet că oamenii reacționează fain, de la respectul pe care îl am pentru acest format, din partea colegilor de breaslă, până la feedback-ul care vine din partea publicului. Mă bucur foarte mult că emisiunea o veți putea urmări la TV, la Kanal D2, în fiecare vineri seara, de la 22:00, din 7 aprilie”, a spus Alexandra Ungureanu pentru Fanatik.ro

Citește și:
Mihai Morar, dezvăluiri despre problemele din relația cu soția lui, după 17 ani de căsătorie: „Femeia are ultimul cuvânt…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people