Anunțul făcut de Adelina Pestrițu pe Instagram: „Va fi gata în curând”

Adelina Pestrițu le-a dat o veste fanilor despre viața ei personală.

Anunțul făcut de Adelina Pestrițu pe Instagram: "Va fi gata în curând"

Adelina Pestrițu împărtășește deseori cu fanii momente din viața ei personală și profesională. Pe rețelele de socializare, vedeta vorbește atât despre lucrurile frumoase, cât și despre cele neplăcute. Creatoarea de conținut a făcut acum un anunț legat de o decizie pe care a luat-o acum ceva vreme.

Pe contul personal de Instagram, Adelina Pestrițu le-a dezvăluit fanilor faptul că ea și soțul ei, Virgil Șteblea, au cumpărat o casă. Momentan, locuința nu este finalizată, fiind în etapa de construcții, iar creatoarea de conținut a mers pe șantier într-o vizită. 

„Mi-am lăsat tocurile acasă și am mers în vizită pe șantier. Nu pentru a-i controla pe cei care lucrează acolo, ci pentru a-i cunoaște, a le mulțumi pentru efortul depus și pentru a intra oficial în noua noastră casă, care va fi gata în curând. Este o casă pe care am cumpărat-o renunțând la lucruri care mi-ar fi adus bucurii doar pe moment care în viitor n-ar fi însemnat nimic. Viața nu este doar despre distracții ci și despre cumpătare, care îți aduce confort, siguranță, încredere. Îmi place să cred că nu muncesc doar să fac față trendurilor și încerc să fiu conștientă și responsabilă și să am grijă și de mine cea din viitor. Ce vreau să spun de fapt cu această postare este mesajul meu pentru tinerii lipsiți de încredere. Nu uitați că sunteți puternici și puteți să transformați în realitate orice vis măreț pe care îl aveți! Nu vă lăsați bătuți indiferent de obstacolele pe care le veți întâlni în drumul vostru în viață. Aveți grijă de voi cei din prezent dar și de voi cei din viitor! Limitele sunt doar în mintea noastră!”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram. 

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, s-au căsătorit în 2019. Au împreună o fiică, pe nume Zenaida Maria.

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. Vedeta are o comunitate unită pe rețelele de socializare, iar fanii îi urmăresc frecvent cu mare interes proiectele profesională. Recent, ea a vorbit despre relația cu soțul ei, Virgil Șteblea, și despre cum este dinamica din cuplul lor, după 6 ani de când sunt împreună. 

„Noi spunem că avem o relație normală, cu bune și cu rele. Avem și momente tensionate, cum e normal să se întâmple într-o familie, dar le gestionăm împreună. Câteodată suntem impulsivi, ne aprindem repede, dar ne și trece la fel de repede. Uneori ne aprindem de la lucruri absolut banale, cum ar fi ordinea hainelor în dressing sau altele minore, dar apoi realizăm că suntem totuși norocoși că nu avem parte de probleme cu adevărat grave”, a declarat Adelina Pestrițu pentru VIVA!

Adelina Pestrițu a povestit și cum s-au schimbat ea și soțul ei după ce au devenit părinți.

„A existat o reconfigurare a priorităților în momentul în care a venit copilul în viața noastră și totul s-a schimbat. Automat am renunțat la programul nostru liber și ne-am concentrat mai mult pe viața de familie. Relația noastră a trecut la un alt nivel, s-a consolidat și îndrăgosteala de la început s-a transformat în iubire responsabilă. E cu adevărat un salt de la rutina de cuplu la început de relație la una plină de responsabilități, dar depinde cum alegi să privești lucrurile. Noi am îmbrățișat toate aceste schimbări cu bucurie și ni le-am asumat cu maturitate”, a completat Adelina Pestrițu pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Decizia neașteptată luată de Cătălin Bordea la scurt timp de la confirmarea faptului că a divorțat

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people