Anunțul făcut de Adela Popescu legat de viața ei profesională: „Sunt tot felul de discuții”

Adela Popescu a făcut dezvăluiri despre viața ei profesională și despre întoarcerea în televiziune.

Anunțul făcut de Adela Popescu legat de viața ei profesională: "Sunt tot felul de discuții"

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Ea a fost ani la rând gazda emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV, iar după terminarea show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, pe care l-a prezentat alături de Cabral Ibacka, a luat decizia de a face o pauză de la televiziune. Acum, fanii ei sunt curioși să afle când anume se va întoarce pe micile ecrane și unde o vor putea vedea.

Adela Popescu a dezvăluit recent care este adevăratul motivul pentru care a ales să nu se mai implice, cel puțin pentru moment, într-un proiect de televiziune. Oboseala și epuizarea și-au spus cuvântul în cazul ei, drept urmare o pauză a fost binevenită. 

„Sunt celebru, scoate-mă de aici” a început imediat după „Vorbește lumea”, după niște ani în care eu la două luni după ce nășteam eram deja pe post. Și a fost minunat, a fost o perioadă foarte frumoasă, dar grea. Și am stat așa un pic și am zis: am nevoie pur și simplu de odihnă. Adică un om care se trezește la 8.00 și adoarme la 8.30, înseamnă că este un om foarte obosit, extenuat pur și simplu. Și atunci nu, trebuia să mă odihnesc efectiv și asta fac și mă simt minunat”, a declarat Adela Popescu pentru Playtech Știri

În ceea ce privește întoarcerea în fața telespectatorilor, Adela Popescu a spus că acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil în toamnă. Acum, vedeta are discuții referitoare la proiectul pe care îl va alege, astfel încât să fie sigură că i se potrivește. 

„Acum sunt tot felul de discuții, cel mai probabil în toamnă, așa discutăm acum, vedem exact ce proiect mi se potrivește, în punctul acesta suntem”, a completat Adela Popescu pentru sursa menționată. 

Pe lângă televiziune, Adela Popescu a jucat o lungă perioadă și în seriale TV. Vedeta și-a început cariera în actorie de la o vârstă fragedă și a apărut în numeroase telenovele, printre care „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire”, „Iubire ca în filme”, „Războiul sexelor”, „Îngerașii”, „Aniela”, „Iubire și onoare”, „Pariu cu viața” și „O nouă viață”, dar și în filmele „Weekend cu mama” și „#Selfie69.” De asemenea, în urmă cu mai mulți ani, ea a cântat alături de trupa DJ Project. Vedeta a povestit că este deschisă să se întoarcă la muzică și la actorie, așa că nu ar trebui să ne surprindă dacă în curând va lansa o piesă sau o vom vedea într-un film.

„În perioada asta am discutat despre o piesă compusă de Eneli, este o propunere pe care mi-a făcut-o mai demult și este o piesă care îmi place foarte mult. Mi-a zis: „Hei, facem piesa! Hai să facem piesa!”. Și ea s-a apucat să lucreze. Sunt în niște discuții pentru un film de lungmetraj și pentru alte proiecte, dar acum sunt discuții”, a spus Adela Popescu pentru Playtech Știri. 

Citește și:
Ce a dezvăluit abia acum Andreea Antonescu despre ziua în care a adus-o pe lume pe micuța Venice Victoria

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people