Anunțul cu care Adela Popescu și-a surprins fanii. Ce decizie a luat pe plan profesional

Adela Popescu a pregătit o mare surpriză fanilor.

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Ea a fost ani la rând gazda emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV, iar după terminarea show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, pe care l-a prezentat alături de Cabral Ibacka, a luat decizia de a face o pauză de la televiziune. Ea l-a înlocuit și pe Cătălin Măruță, pentru o scurtă perioadă de timp, pe durata cât acesta a avut unele probleme de sănătate și a fost internat.

Până la revenirea în televiziune Adela Popescu joacă un rol principal în filmul „Retreat Vama Veche”, regizat de Petre Năstase, având oportunitatea să apară pe ecran cu două dintre cele mai apropiate prietene ale sale, Ada Condeescu și Laura Cosoi. Soțul ei, Radu Vâlcan, este de asemenea prezent în distribuție, fiind împreună de 14 ani, după ce s-au întâlnit pe setul de filmare al serialului „Iubire și onoare.”

Adela Popescu va lansa o nouă melodie

Adela Popescu și Elena Gheorghe și-au surprins fanii cu anunțul că vor colabora pe plan muzical și vor lansa împreună o melodie. Piesa a fost scrisă special de Elena Gheorghe și va putea fi auzită de fani la concertul pe care aceasta îl va susține pe 23 mai la Sala Palatului.

„Am cunoscut-o pe Adela Popescu în 2001 la Festivalul de la Mamaia unde concuram individual, eram mezinele concursului. Ne-am împrietenit repede și am hotărât să ne facem o trupă un an mai târziu. Am bătut la ușa mai multor compozitori printre care și a lui Marius Moga, însă nu s-a concretizat nimic pentru că Dumnezeu avea alte planuri cu fiecare dintre noi. Eu aveam să ajung solistă a trupei Mandinga, iar Adela actriță în cele mai iubite telenovele din România. Ne-am bucurat una de succesul celeilalte și am rămas prietene. Acum 2 luni, într-o noapte când mă gândeam la show-ul de la Sala Palatului mi-a venit ideea de a o invita pe Adela nu doar să-mi fie alături ci să cânte cu mine așa cum ne-am fi dorit încă de acum 22 de ani. Am luat caietul de notițe și am scris ideea acestei piese, așa s-a născut „Îți mulțumesc pentru că ești”. Această piesă este scrisă cu gândul la oamenii din viața noastră pe care îi poți număra pe degetele de la o singură mână, dacă ai noroc poate de la două, acei oameni care te iubesc necondiționat.”, a transmis Elena Gheorghe.

De ce Adela a decis să ia o pauză de la cariera în televiziune

Fanii ei sunt însă curioși să afle când anume se va întoarce pe micile ecrane și unde o vor putea vedea, nu doar în calitate de invitată. Iar vedeta a făcut acum câteva declarații despre motivele care au determinat-o să facă o pauză.

„Am avut un timp pe care mi l-am dorit mult de tot, un timp pe care am vrut să îl dedic familiei și copiilor și să facem lucruri absolut banale împreună, să le fac micul dejun, să mă gândesc cu ce îi hrănesc când se întorc de la școală și ăsta este un timp prețios în anii care nu se vor mai întoarce niciodată”, a declarat Adela Popescu, într-un interviu acordat pentru Star Matinal, citată de Spynews.ro.

Adela Popescu se declară foarte mulțumită de decizia pe care a luat-o.

„Spre exemplu, dacă aveam chef să plecăm undeva trei zile, puteam să o facem, dacă ne doream să stăm într-o vacanță mai mult de o săptămână, puteam să o facem (…) A fost un moment pe care mi l-am dorit, pe care mi l-am permis din mai multe puncte de vedere și mă bucur că am luat decizia să trăiesc asta”, a mai declarat vedeta pentru sursa citată.

Citește și:
Ashley Tisdale este însărcinată pentru a doua oară. Anunțul inedit făcut de actriță

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people