Antonia, urare specială pentru fiica ei, care a împlinit 14 ani. Artista este extrem de mândră de Maya: „Prima mea iubire”

Antonia i-a transmis un mesaj extrem de emoționant fiicei sale, Maya, care a împlinit 14 ani.

Antonia a transmis pe rețelele de socializare un mesaj plin de emoție pentru fiica ei, Maya, care a împlinit 14 ani. Adolescenta seamănă izbitor cu celebra ei mamă și a moștenit de la ea calitățile artistice.

Pe Instagram, Antonia a postat o urare specială pentru Maya, însoțită de o serie de fotografii cu fiica ei de când era mică. 

„Acum 14 ani am dat naștere primei mele iubiri… o poveste de dragoste unică, care are o anumită profunzime pe care nimeni nu o poate înțelege vreodată… La mulți ani, prima mea iubire! Pur și simplu te ador!”, a transmis Antonia pe Instagram pentru fiica ei, Maya. 

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Au împreună doi băieți, pe Dominic și pe Akim. Artista a fost căsătorită în trecut cu Vincenzo Castellano, care este tatăl primului său copil, o fetiță pe nume Maya, născută în 2010.

Recent, Antonia a făcut mărturisiri despre relația dintre cei trei copii ai ei. Artista a precizat faptul că Maya, Dominic și Akim se înțeleg foarte bine și o bucură enorm acest lucru.

„Băieții sunt înnebuniți după Maya, o divinizează, sunt foarte protectori cu ea, se iubesc mult și este o fericire foarte mare pentru mine, o emoție puternică de fiecare dată când îi văd împreună. Fiecare reîntâlnire este un motiv de bucurie mare, de timp petrecut să socializeze, de activități comune, de călătorit împreună. Nu este o bucurie mai mare pentru mine, ca mamă, decât să știu că se iubesc și să îi văd împreună”, a spus Antonia pentru VIVA!

De asemenea, Antonia a mai dezvăluit și cum se înțelege partenerul ei, Alex Velea, cu fiica ei, Maya.

„Nu vreau să discut lucruri ce țin de intimitatea Mayei, dar pot să spun că sunt fericită că au o relație apropiată, Alexandru o iubește foarte mult, și ea pe el. O iubește ca și cum ar fi fiica lui. Și este important și că Alex și Vincenzo au o prietenie frumoasă, iar acest lucru ajută mult ca armonie și între Maya și Alex”, a adăugat artista pentru sursa citată. 

Recent, Antonia a făcut mărturisiri despre relația cu cei trei copii ai ei. Artista a oferit detalii despre modul în care au ales ea și Alex Velea să îi crească pe aceștia și care este părintele mai permisiv dintre ei doi.

„Ei sunt conștienți cine sunt părinții lor, pentru că sunt tot mai mari și înțeleg totul mai bine. Mai vin cu noi la concerte, la filmări, la emisiuni, rar și la evenimente, ne mai văd și la televizor uneori. E ceva cu care sunt obișnuiți, iar noi ne dorim pentru ei să aibă o viață cât mai normală posibil, în ciuda statutului nostru. Deși noi suntem foarte expuși, încercăm să le păstrăm o copilărie cât mai normală și mai simplă, să aibă parte de experiențe simple, să se bucure de acești ani”, a spus Antonia ăentru Viva.ro.

„Eu sunt mai strictă și Alex este cel mai tolerant. Ajută cel mai mult însă că, de fiecare dată, lucrăm în echipă și ne susținem în abordările pe care le avem față de ei în anumite situații care apar. Niciodată nu am considerat că este OK ca, în creșterea copiilor, cei doi părinți să se contrazică despre subiectul respectiv în fața copiilor, i-ar deruta foarte mult pe cei mici. Dominic și Akim știu că e important să trateze școala cu seriozitate, dar și că au timp liber să se relaxeze, că trebuie să existe un echilibru când vine vorba despre responsabilități și distracție. Ce a fost mereu important pentru mine e să îi las să își exprime sentimentele, să le scoată la suprafață, să nu le fie rușine să fie sensibili.”

Citește și:
Cu ce probleme s-au confruntat Andrei Ursu și partenerul lui, Vlad Condurache, la filmările Asia Express: „Asta e greu de suportat'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people