Antonia și Alex Velea au sărbătorit 11 ani de relație. Ce mesaj emoționant a transmis cântăreața: „Te ador”

Antonia și Alex Velea au împlinit 11 ani de relație.

Antonia și Alex Velea au sărbătorit 11 ani de relație. Ce mesaj emoționant a transmis cântăreața: "Te ador"

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au bucurat de o zi specială, aniversând 11 ani de relație. Cu această ocazie, artiștii au postat pe rețelele de socializare imagini care surprind momente emoționante din viața lor, alături de mesaje speciale.

Antonia a transmis un mesaj emoționant

Antonia a transmis un mesaj emoționant pe conturile sale de socializare, marcând cei 11 ani de relație alături de Alex Velea. Artista nu omite ocaziile în care să îi transmită partenerului ei toată dragostea pe care i-o poartă, fiind recunoscătoare pentru familia frumoasă pe care o au împreună.

„Te ador!!!!!!!!! Sunt binecuvântată că te am! Mulțumesc pentru tot, omul meu bun! No matter ce a avut oricine de spus, noi tot aici suntem în universul nostru, in our own bubble, stronger than ever! M-ai cucerit definitiv după ce te-am văzut în ipostaza de tată, de fapt de atunci am început să te iubesc din ce în ce mai mult! Tu știi ce simt pentru tine, dar azi simt nevoia să împărtășesc cu toooooată lumea câtă dragoste port pentru tine pentru că sunt foarte fericită să te am! Atât 🤍 (Sper că am scris corect, dacă nu…asta este nu sunt perfectă! U guys get the point tho! Și oricum Alexandru al meu nu mă judecă, asta e tot ce contează!!!)”

La rândul său, Alex Velea a repostat pe contul său de Instagram o fotografie specială cu partenera lui de viață în care se privesc cu multă dragoste.

sursa: Instagram

Cei doi își fac planuri de nuntă

Alex Velea și Antonia trăiesc o poveste de dragoste de 11 ani, iar în vara anului 2021 s-au logodit. Fanii celor doi se întreabă când va avea loc evenimentul, iar artistul a oferit recent câteva detalii despre nuntă. Cântărețul și partenera lui nu s-au orientat încă spre o locație și nu au făcut lista cu invitații, însă au ales nașii.

„A fost perioada asta cu pandemia. Acum toamna asta ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii. (…) Lucian de la Global și Bianca. Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim, am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două, trei familii. Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată”, a declarat Alex Velea în emisiunea Xtra Night Show, citat de spynews.ro

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Antonia a vorbit dechis despre familia sa și educația copiilor. Artista a declarat că în creșterea copiilor este important echilibrul, iar ea și Alex Velea fac tot posibilul pentru a menține o balanță.

„Îi educăm echilibrat, adică bineînțeles că le facem pe plac, le cumpărăm lucrurile pe care și le doresc, dar, în același timp, le explicăm că trebuie să se concentreze pe studiu, să învețe bine, să înțeleagă că școala e importantă, că nimic nu e for granted. Le spunem ‘nu’ de fiecare dată când considerăm că e cazul și ne susținem unul pe celălalt să avem o poziție comună în anumite situații în care trebuie să fim mai severi cu ei.”

Citește și:
Sophie Turner, surprinsă în ipostaze romantice cu o femeie, pe fondul relației cu Peregrine Pearson

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people