Antonia, imagine emoționantă cu fiica ei. Maya a împlinit 13 ani: „Cum zboară timpul”

Antonia i-a transmis fiicei sale, Maya, un mesaj emoționant cu ocazia zilei sale de naștere.

Antonia, imagine emoționantă cu fiica ei. Maya a împlinit 13 ani: "Cum zboară timpul"

Antonia a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu 13 ani, când a adus pe lume o fetiță superbă. Ieri, vedeta și familia sa au sărbătorit ziua de naștere a Mayei, care îi seamănă leit mamei sale. Pentru ocazia atât de importantă, artista i-a transmis fiicei sale o urare specială prin intermediul rețelelor de socializare.

Antonia, mesaj emoționant pentru Maya

Acompaniată de o imagine adorabilă care le înfățișează într-o ipostază mamă-fiică, Antonia își exprimă dragostea față de Maya și sărbătorește acest moment memorabil. Artista privește cu mândrie faptul că fiica sa a atins vârsta adolescenței. De când micuța a venit pe lume, viața cântăreței s-a schimbat semnificativ, dar transformările nu s-au oprit aici. Relația frumoasă și armonioasă pe care o împărtășește cu Alex Velea a adus încă două suflete în viața lor, ambii băieți, Akim și Dominic.

Chiar dacă Maya locuiește în Italia alături de tatăl ei, Vicenzo Castellano, ea se întâlnește cu mama ei ori de câte ori au ocazia. În mesajul pe care l-a împărtășit pe Instagram, artista a dorit să sublinieze că, pe lângă faptul că este fiica perfectă, adolescenta este și o soră excepțională.

„Chiar am un adolescent???!! Omule, cum zboară timpul!!
La mulți ani primului meu născut, sufletul meu! La mulți ani pentru cea mai dulce fiică și cea mai bună soră! Ești iubită și binecuvântată! 🤍 Te ador! Bine ai venit în anii adolescenței tale!”, a scris Antonia pe Instagram.

Celebritățile din România și-au exprimat reacțiile una câte una, transmițând gândurile lor bune micuței. Printre vedetele care au reacționat se numără Andreea Esca, Gina Pistol, Larisa Udilă, Corina Caragea, Alina Eremia, Cătălin Botezatu sau Lili Sandu.

„La mulți ani!”, „La mulți ani! Să fie fericită!”, „La mulți ani, Mayaaa!”, „La mulți ani pentru superbitatea de Maya!!!!”, sunt doar câteva dintre cometariile pe care vedetele le-au lăsat în dreptul imaginilor cu Antonia și fiica sa.

Artista a vorbit despre creșterea copiilor

Antonia a vorbit recent despre cum își crește copiii alături de Alex Velea, precum și despre relația fiicei sale Maya cu frații ei, Dominic și Akim. Artista a dezvăluit că depun eforturi constante pentru a-i face pe cei mici fericiți, dar sunt și momente în care trebuie să fie mai fermi. Maya locuiește în Italia o parte din timp, dar are o relație strânsă cu frații ei mai mici și comunică frecvent cu aceștia.

Într-un interviu, Antonia a vorbit dechis despre familia sa și a dezvăluit secretele ei și ale partenerului său atunci când vine vorba de educația copiilor. Artista a declarat că cel mai important în creșterea copiilor este echilibrul, iar cuplul face tot posibilul să mențină o balanță. Astfel, vedeta nu cedează tot timpul în fața drăgălășeniei micuților, ci se impune atunci când simte că este nevoie.

„Îi educăm echilibrat, adică bineînțeles că le facem pe plac, le cumpărăm lucrurile pe care și le doresc, dar, în același timp, le explicăm că trebuie să se concentreze pe studiu, să învețe bine, să înțeleagă că școala e importantă, că nimic nu e for granted. Le spunem „nu' de fiecare dată când considerăm că e cazul și ne susținem unul pe celălalt să avem o poziție comună în anumite situații în care trebuie să fim mai severi cu ei.”, a spus Antonia pentru Viva!.

Citește și:
Dana Rogoz, mărturisiri despre cum percepe diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei: „E firesc ca unii oameni să judece'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people