Antonia, dezvăluiri inedite despre educația copiilor. Cine este mai strict în familie: „Încercăm să le păstrăm o copilărie cât mai normală”

Antonia a vorbit deschis despre cei trei copii ai săi și educația pe care le-o oferă alături de Alex Velea.

Antonia, dezvăluiri inedite despre educația copiilor. Cine este mai strict în familie: "Încercăm să le păstrăm o copilărie cât mai normală"

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Au împreună doi băieți, pe Dominic și pe Akim. Artista a fost căsătorită în trecut cu Vincenzo Castellano, care este tatăl primului său copil, o fetiță pe nume Maya, născută în 2010.

Antonia, detalii despre creșterea copiilor

Recent, Antonia a făcut mărturisiri despre relația cu cei trei copii ai ei. Artista a oferit detalii despre modul în care au ales ea și Alex Velea să îi crească pe aceștia și care este părintele mai permisiv dintre ei doi.

„Ei sunt conștienți cine sunt părinții lor, pentru că sunt tot mai mari și înțeleg totul mai bine. Mai vin cu noi la concerte, la filmări, la emisiuni, rar și la evenimente, ne mai văd și la televizor uneori. E ceva cu care sunt obișnuiți, iar noi ne dorim pentru ei să aibă o viață cât mai normală posibil, în ciuda statutului nostru. Deși noi suntem foarte expuși, încercăm să le păstrăm o copilărie cât mai normală și mai simplă, să aibă parte de experiențe simple, să se bucure de acești ani.”, a spus Antonia ăentru Viva.ro.

„Eu sunt mai strictă și Alex este cel mai tolerant. Ajută cel mai mult însă că, de fiecare dată, lucrăm în echipă și ne susținem în abordările pe care le avem față de ei în anumite situații care apar. Niciodată nu am considerat că este OK ca, în creșterea copiilor, cei doi părinți să se contrazică despre subiectul respectiv în fața copiilor, i-ar deruta foarte mult pe cei mici. Dominic și Akim știu că e important să trateze școala cu seriozitate, dar și că au timp liber să se relaxeze, că trebuie să existe un echilibru când vine vorba despre responsabilități și distracție. Ce a fost mereu important pentru mine e să îi las să își exprime sentimentele, să le scoată la suprafață, să nu le fie rușine să fie sensibili.”

Într-un alt interviu, Antonia a vorbit deschis despre familia sa și educația copiilor. Artista a declarat că în creșterea copiilor este important echilibrul, iar ea și Alex Velea fac tot posibilul pentru a menține o balanță.

„Îi educăm echilibrat, adică bineînțeles că le facem pe plac, le cumpărăm lucrurile pe care și le doresc, dar, în același timp, le explicăm că trebuie să se concentreze pe studiu, să învețe bine, să înțeleagă că școala e importantă, că nimic nu e for granted. Le spunem „nu' de fiecare dată când considerăm că e cazul și ne susținem unul pe celălalt să avem o poziție comună în anumite situații în care trebuie să fim mai severi cu ei”, a povestit Antonia în trecut pentru revista VIVA!.

Ce pasiuni au cei mici

Întrebată despre viitorul profesional al copiilor, Antonia a povestit că ambii băieți sunt pasionați de muzică și petrec foarte mult timp la studio cu tatăl lor. De asemenea, și fiica artistei este atrasă de latura artistică, Maya fiind pasionată de dans.

„Dominic și Akim sunt amândoi pasionați de muzică, le place să cânte, să petreacă timp la studio cu Alexandru. Amândoi s-au apucat și de lecții de actorie și le place foarte mult. Mayei îi place foarte mult să danseze, îi place și ei la studio cu mine și cu Alexandru. Orice își vor dori să facă, eu îi voi susține necondiționat. În ceea ce privește caracterul, i-am învățat să fie oameni buni, corecți, respectuoși, să fie sinceri, iubitori, prietenoși, sunt lucruri pe care însă îmi place să cred că le și văd la noi, nu doar îi învățăm”, a mai declarat Antonia.

Citește și:
Madonna, surprinsă în ipostaze romantice alături de presupusul partener, Akeem Morris, cu 38 de ani mai tânăr

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people