Antonia, detalii neștiute despre intervențiile chirurgicale la care a apelat pentru a-și păstra silueta de invidiat: „Sunt mulțumită acum”

Antonia a vorbit despre silueta sa după naștere și operația de liposucție la care a apelat.

Antonia, detalii neștiute despre intervențiile chirurgicale la care a apelat pentru a-și păstra silueta de invidiat: „Sunt mulțumită acum”

Antonia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, care se bucură de succes și de viața de familie. Cântăreața este mamă a trei copii și nu se poate declara mai fericită decât este acum. O familistă convinsă, artista și partenerul ei de viață, Alex Velea, au o familie superbă, la care au visat împreună.

Dincolo de talentul și carisma sa, Antonia mai este recunoscută și pentru frumusețea ei naturală. Vedeta este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și atrage atenția publicului prin fiecare apariție a sa. Artista este foarte atentă la stilul său de viață, iar acum se mândrește cu o siluetă de invidiat. Cu toate acestea, cântăreața a recunoscut că nu a fost tocmai ușor să ajungă la rezultatele mult dorite după ce a născut trei copii.

Antonia, despre silueta de invidiat și operația de liposucție

Într-un moment de sinceritate pe InstaStories, Antonia a vorbit despre operația de liposucție pe care a făcut-o în urmă cu ceva timp, după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cântăreața a spus că nici nu își mai aduce aminte cum îi arăta corpul înainte de a avea copii și, deși este într-o formă excelentă acum, acest lucru se datorează și intervenției pe care a făcut-o.

sursa: Instagram

„Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos să ai și copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine.

Acum știu că unii ați spune: ‘Despre ce vorbești? Arăți bine!’ Nu spun că nu arăt bine, dar a fost chinuitor. Încerc să îmi amintesc acele zile în care nu mă chinuiam, atât. Dar sunt bine. Acum știu cum să ascund aceste imperfecțiuni. Uneori mă enervează aceste vergeturi pe piele pe care le am în jurul abdomenului, dar sunt în viață și mulțumesc lui Dumnezeu că a fost doar atât. Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente. Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum. Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii. Asta e problema mea. Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural.„, a spus Antonia pe Instagram.

Antonia a vorbit recent despre cum își crește copiii alături de Alex Velea, precum și despre relația fiicei sale Maya cu frații ei, Dominic și Akim. Artista a dezvăluit că depun eforturi constante pentru a-i face pe cei mici fericiți, dar sunt și momente în care trebuie să fie mai fermi. Maya locuiește în Italia o parte din timp, dar are o relație strânsă cu frații ei mai mici și comunică frecvent cu aceștia.

Într-un interviu pentru revista Viva!, Antonia a vorbit dechis despre familia sa și a dezvăluit secretele ei și ale partenerului său atunci când vine vorba de educația copiilor.

Îi educăm echilibrat, adică bineînțeles că le facem pe plac, le cumpărăm lucrurile pe care și le doresc, dar, în același timp, le explicăm că trebuie să se concentreze pe studiu, să învețe bine, să înțeleagă că școala e importantă, că nimic nu e for granted. Le spunem ‘nu’ de fiecare dată când considerăm că e cazul și ne susținem unul pe celălalt să avem o poziție comună în anumite situații în care trebuie să fim mai severi cu ei.”, a spus Antonia pentru Viva!.

Citește și:
Gwyneth Paltrow, comparație neașteptată între foștii ei iubiți, Ben Affleck și Brad Pitt: „Era un fel de chimie'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people