Antonia, declarații emoționante despre relația dintre cei trei copii, Maya, Dominic și Akim: „Se iubesc mult și este o fericire foarte mare”

Antonia a vorbit despre relația dintre cei trei copii ai ei, Maya, Dominic și Akim.

Antonia, declarații emoționante despre relația dintre cei trei copii, Maya, Dominic și Akim: "Se iubesc mult și este o fericire foarte mare"

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Au împreună doi băieți, pe Dominic și pe Akim. Artista a fost căsătorită în trecut cu Vincenzo Castellano, care este tatăl primului său copil, o fetiță pe nume Maya, născută în 2010.

Recent, Antonia a făcut mărturisiri despre relația dintre cei trei copii ai ei. Artista a precizat faptul că Maya, Dominic și Akim se înțeleg foarte bine și o bucură enorm acest lucru. 

„Băieții sunt înnebuniți după Maya, o divinizează, sunt foarte protectori cu ea, se iubesc mult și este o fericire foarte mare pentru mine, o emoție puternică de fiecare dată când îi văd împreună. Fiecare reîntâlnire este un motiv de bucurie mare, de timp petrecut să socializeze, de activități comune, de călătorit împreună. Nu este o bucurie mai mare pentru mine, ca mamă, decât să știu că se iubesc și să îi văd împreună”, a spus Antonia pentru VIVA!

De asemenea, Antonia a mai dezvăluit și cum se înțelege partenerul ei, Alex Velea, cu fiica ei, Maya. 

„Nu vreau să discut lucruri ce țin de intimitatea Mayei, dar pot să spun că sunt fericită că au o relație apropiată, Alexandru o iubește foarte mult, și ea pe el. O iubește ca și cum ar fi fiica lui. Și este important și că Alex și Vincenzo au o prietenie frumoasă, iar acest lucru ajută mult ca armonie și între Maya și Alex”, a adăugat artista pentru sursa citată. 

Într-un interviu, Antonia a vorbit deschis despre familia sa și educația copiilor. Artista a declarat că în creșterea copiilor este important echilibrul, iar ea și Alex Velea fac tot posibilul pentru a menține o balanță.

„Îi educăm echilibrat, adică bineînțeles că le facem pe plac, le cumpărăm lucrurile pe care și le doresc, dar, în același timp, le explicăm că trebuie să se concentreze pe studiu, să învețe bine, să înțeleagă că școala e importantă, că nimic nu e for granted. Le spunem „nu” de fiecare dată când considerăm că e cazul și ne susținem unul pe celălalt să avem o poziție comună în anumite situații în care trebuie să fim mai severi cu ei”, a povestit Antonia în trecut pentru revista VIVA!.

Întrebată despre viitorul profesional al copiilor, Antonia a povestit că ambii băieți sunt pasionați de muzică și petrec foarte mult timp la studio cu tatăl lor. De asemenea, și fiica artistei este atrasă de latura artistică, Maya fiind pasionată de dans.

„Dominic și Akim sunt amândoi pasionați de muzică, le place să cânte, să petreacă timp la studio cu Alexandru. Amândoi s-au apucat și de lecții de actorie și le place foarte mult. Mayei îi place foarte mult să danseze, îi place și ei la studio cu mine și cu Alexandru. Orice își vor dori să facă, eu îi voi susține necondiționat. În ceea ce privește caracterul, i-am învățat să fie oameni buni, corecți, respectuoși, să fie sinceri, iubitori, prietenoși, sunt lucruri pe care însă îmi place să cred că le și văd la noi, nu doar îi învățăm”, a mai declarat Antonia.

Acum ceva timp, Antonia a recunoscut faptul că ea este cea care le impune mai des restricții băieților lor, Dominic și pe Akim, în timp ce Alex Velea tinde să fie mai indulgent și să-i răsfețe.

„E mai greu cu băieți, pentru că au foarte multă energie. Consider că i-am educat cât de cât ok. Ei mă ascultă, mai ales dacă văd că sunt nervoasă sau strâng din dinți cum făcea mama. Eu sunt polițistul rău. Știi că e vorba că s-au schimbat generațiile… eu nu cred în totalitate în treaba asta. Adică, tu îți educi copiii. Eu nu sunt în măsură să dau sfaturi, eu doar povestesc ce fac eu acasă la mine. Nu-mi place să spună alții așa e bine. Consider că tu dai educația și stilul în care îți crești copilul. Tu faci regulile, indiferent de ce generație există, nu? Ce înseamnă acum? Să mergem după generația aia? Mai sunt niște părinți, mai în vârstă decât mine, și care te-ai fi gândit că aplică aceeași tactică și nu mai știu ce să mai facă, pentru că ai lor copii erau de neoprit”, a povestit Antonia la podcastul lui Mihai Bobonete.

Citește și:
Decizia luată de Oana Moșneagu cu puțin timp înainte de nunta cu Vlad Gherman. Ce a dezvăluit acum actrița: „Mă face să zâmbesc și să mă mândresc'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people