Antonia a împlinit 35 de ani. Ce mesaj i-a transmis Alex Velea partenerei sale: „Iubirea mea”

Antonia a împlinit 35 de ani, iar Alex Velea i-a făcut o urare emoționantă.

Antonia a împlinit 35 de ani. Ce mesaj i-a transmis Alex Velea partenerei sale: "Iubirea mea"

A fost zi de sărbătoare în familia lui Alex Velea, deoarece partenera sa de viață, Antonia, și-a sărbătorit pe 12 aprilie ziua de naștere, împlinind 35 de ani. Artista se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere, având o familie frumoasă, pe care și-a dorit-o mereu, și o carieră de succes în industria muzicală.

Antonia și-a sărbătorit ziua de naștere

Pe 12 aprilie, Antonia a împlinit 35 de ani. Cu ocazia acestei zile speciale, Alex Velea i-a transmis partenerei sale de viață o urare emoționantă. Pe paginile sale personale de pe platformele de socializare, artistul a împărtășit mai multe imagini cu partenera sa, însoțite de un mesaj afectuos.

„La mulți ani fericiți, iubirea mea! La mulți ani!”, a fost mesajul transmis de Alex Velea pentru partenera lui, Antonia.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

Antonia s-a bucurat de urări speciale din partea celor dragi încă de la primele ore ale zilei. Vedeta a repostat imagini cu urări emoționante de la prieteni și fani pe Instagram, iar cu ocazia zilei sale de naștere a făcut și o postare specială.

„Următorul capitol este bombă”, a scris Antonia pe Instagram.

Artista a vorbit despre rolul de mamă

Antonia a participat recent la podcastul lui Mihai Bobonete, unde a împărtășit detalii despre viața de familie. Artista este o mamă dedicată, foarte atentă la nevoile copiilor săi, asigurându-se că aceștia respectă reguli bine stabilite.

Cântăreața este mama a trei copii: o fiică din mariajul anterior cu Vincenzo Castellano, care trăiește în Italia alături de bunicii săi paterni, și doi băieți, Dominic și Akim, rezultați din relația sa cu Alex Velea. Chiar dacă agenda ei este extrem de aglomerată, artista se asigură că este mereu aproape de copiii săi, fiind foarte atentă la necesitățile lor și străduindu-se să fie cât mai implicată în viața lor.

Dominic, în vârstă de 9 ani, și Akim, de 7 ani, au parte uneori neînțelegeri, ca orice frați. Antonia intervine frecvent pentru a rezolva disputele dintre ei și recunoaște că situațiile conflictuale o pot face să se simtă destul de tensionată.

„Țip mult. Certuri prin casă. Deci nu știu de câte ori țip pe zi. „Gata! Nu vă mai certați!” Mi se umflă și vena asta. Mie îmi e și frică să nu mor într-o zi din cauza nervilor.”

Logodnica lui Alex Velea, Antonia, crede că este esențial pentru copii să primească de la părinți un set clar de reguli. Ea mărturisește că, de obicei, ea este cea care le impune mai des restricții băieților lor, în timp ce Alex Velea tinde să fie mai indulgent și să-i răsfețe.

„E mai greu cu băieți, pentru că au foarte multă energie. Consider că i-am educat cât de cât ok. Ei mă ascultă, mai ales dacă văd că sunt nervoasă sau strâng din dinți cum făcea mama. Eu sunt polițistul rău. Știi că e vorba că s-au schimbat generațiile… eu nu cred în totalitate în treaba asta. Adică, tu îți educi copiii. Eu nu sunt în măsură să dau sfaturi, eu doar povestesc ce fac eu acasă la mine. Nu-mi place să spună alții așa e bine. Consider că tu dai educația și stilul în care îți crești copilul. Tu faci regulile, indiferent de ce generație există, nu? Ce înseamnă acum? Să mergem după generația aia? Mai sunt niște părinți, mai în vârstă decât mine, și care te-ai fi gândit că aplică aceeași tactică și nu mai știu ce să mai facă, pentru că ai lor copii erau de neoprit”, a povestit vedeta la podcastul lui Mihai Bobonete.

Citește și:
Theo Rose, confesiuni dureroase despre viața ei. Prin ce situații neplăcute a trecut artista: „Nu mi-am dorit…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people