Antena 1 anunță 4 noi jurați la Chefi la cuțițe după ce Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au părăsit emisiunea

Fanii au fost surprinși să afle dintr-un promo difuzat online și la televizor că în locul lui Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea vor veni 4 noi jurați.

Antena 1 anunță 4 noi jurați la Chefi la cuțițe după ce Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au părăsit emisiunea

Antena 1 anunță înlocuirea primilor 3 jurați ai formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Mega succesul Chefi la Cuțite continuă cu noile staruri care vor fi anunțate în curând.

Fanii au fost surprinși să afle dintr-un promo difuzat online și la televizor că în locul lui Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea vor veni 4 noi jurați, iar numele acestora urmează să fie dezvăluite în curând.

„Fii cu ochii în patru. Vin noii Chefi la cuțite. Televiziunea are gust”, este mesajul transmis în mediul online de Antena 1.

După publicarea anunțului, fanii emisiunii au reacționat imediat. Unii au mărturisit că încă sunt dezamăgiți și că nu se vor uita la emisiune după plecarea Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

„N-are niciun farmec!”, „O sa vă scadă audienta. Cei 3 făceau toată emisiunea”, „Păcat, dacă nu vor fi dintre chefii cunoscuți slabe șanse să mai fie un alt sezon dupa asta”, „Aduceți înapoi chefii care erau, ne uitam de dragul lor”, „S-a dus o altă emisiune de suflet”, au comentat unii fani.

Alții, în schimb, au dezvăluit că sunt nerăbdători să-i cunoască pe noii jurați și că speră că în acest fel emisiunea va avea un succes și mai mare.

„Trebuie să mergeți mai departe, bravo! „, „Life goes on, chiar sunt curioasă de ei.. succes”, „La început, inevitabil o să facem comparație între foștii chefi și cei noi. Unii vor renunța să urmărească, alții poate vor acorda o șansă. Rămâne de văzut audiența, doar așa vom afla dacă formatul este mai tare decât protagoniștii!?”, au spus alții.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Care ar fi fost motivul pentru care cei trei au renunțat la Chefi la cuțite

Conform presei mondene, adevăratul motiv ar fi altul, fiind de fapt vorba despre o neînțelegere de ordin financiar.

„Oferta de la PRO TV a existat, dar ei au refuzat-o de dragul Monei. Ei au vorbit încă de anul trecut de o mărire a onorariului și s-a stabilit că ea se va aplica din primul sezon al acestui an. Primul sezon a venit, iar înainte de filmări, chefii au început să pună întrebări și să ceară mărirea contractului și în acte. Discuțiile s-au regiversat, au început și filmările, s-au și încheiat, degeaba. Nimic clar. În vară, chefii au început din nou să pună întrebări, însă nu s-au impacientat, pentru că ei stabiliseră ceva cu Mona Segall, iar ea nu își încălcase niciodată cuvântul în toți anii. La sfârșitul lunii august ei au pus piciorul în prag și au spus că nu vor intra să filmeze al doilea sezon din an. Au urmat discuții peste discuții, noi promisiuni, fără nimic, palpabil. Atunci, Sorin, Florin și Cătălin au decis că nu vor mai intra deloc în platou și sunt de acord cu rezilierea contractului, dacă nu li se respectă drepturile și nu le să dă ceea ce li s-a promis”, a declarat o sursă avizată, pentru CANCAN.RO.

Antena Group a decis să deschidă proces împotriva celor trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, care au demisionat de la emisiunea „Chefi la Cuțite„. Conform informațiilor furnizate de Paginademedia.ro, pe data de 23 noiembrie Antena Group a depus câte un dosar la Tribunalul București pe numele celor trei chefi.

Obiectul procesului menţionat pe portalul instanţelor ar fi „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”.

Citește și:
Cătălin Bordea, primele declarații despre momentul în care a aflat că a fost înșelat: „Simți fizic cum te golești. Simți cum te împietrești…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people