Anisia Gafton și-a făcut o operație estetică. Cum arată actrița după intervenție: „Important este că sunt sănătoasă”

Anisia Gafton le-a mărturisit fanilor ei că și-a făcut o intervenție estetică.

Anisia Gafton și-a făcut o operație estetică. Cum arată actrița după intervenție: "Important este că sunt sănătoasă"

Anisia Gafton și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe rețelele de socializare cu o confesiune făcută recent. Actrița le-a povestit acestora mai multe detalii despre operația estetică la care a apelat recent. 

Anisia Gafton a mărturisit pe Instagram faptul că și-a făcut o operație de deviație de sept din motive medicale. În continuare, actrița a recunoscut că și-a dorit și o îmbunătățire la nivelul aspectului fizic. Vedeta a adăugat că este încântată că a făcut acest pas și, mai presus de toate, că este sănătoasă și că a putut să își rezolve problemele medicale. 

„Recent, acum o lună și ceva am făcut o operație de deviație de sept .. complicățică chiar.. iar nasul oricum trebuia îndreptat. Și dacă tot am intrat în nas pentru deviație, am făcut ca românul: când schimb gresia, hai că schimb și faianța… Așa că am umblat și estetic. Important este că sunt sănătoasă și pot respira calumea acum, nasul și fața o să se dezumfle ușor, ușor în următorul an, și foarte important e că atunci când beau ceva, în sfârșit îmi încape tot nasul în pahar. Oricum eu rămân aceeași Anisia cu același farmesc, energie, aceeași Anisia sărită de pe fix și doritoare să vă fac să râdeți! Vă pup și vă iubesc”, a mărturisit Anisia Gafton pe contul personal de Instagram. 

În 2022, Anisia Gafton a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show prezentat de Adela Popescu și Cabral Ibacka și care s-a desfășurat în Republica Dominicană. 

Marea finală a competiției de la PRO TV a fost live și a avut loc în România, nu în Republica Dominicană, acolo unde au avut loc filmările, doi concurenți luptându-se pentru titlul de câștigător: actrița Anisia Gafton și fostul fotbalist Giani Kiriță. Fanii au avut ocazia să voteze pentru susținerea vedetei preferate, astfel că titlul de Regină a junglei i-a revenit Anisiei Gafton.

La scurt timp după finala emisiunii, au apărut diverse știri cu privire la banii câștigați de Anisia Gafton în urma participării la show-ul de la PRO TV, suma vehiculată fiind una foarte mare, mai exact 128.000. de euro.

Într-un interviu acordat acum ceva vreme, Anisia Gafton a vorbit despre această sumă vehiculată în presă, dorind să pună capăt zvonurilor.

„Nu a existat acel premiu, s-a anunțat și în emisiune că nu a fost vreun premiu. S-a vehiculat despre acel premiu care nu există. Acea sumă de 128.000 de euro care a fost anunțată prin ziare nu este adevărată. Nu știu cine a zis suma aceea, dar este colosal de mare. Nu există suma respectivă.”, a declarat Anisia Gafton, pentru Click!.

Anisia Gafton face stand-up comedy de câțiva ani și se bucură de mare succes, având un număr considerabil de fani chiar dinainte de a participa la emisiunea de la PRO TV. De altfel, ea a mai participat și la emisiunea „Românii au talent” unde a câştigat Premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Ea s-a orientat spre stand-up comedy după ce a renunțat la cursurile Facultății de Teatru și Film.

„Toată lumea mă încuraja să fac stand-up. Am făcut şi un an de teatru, dar şi profesorul de acolo mi-a zis: „Anisia, nu ştiu ce cauţi tu aici, ar trebui să faci stand-up. Când vii în clasă râde lumea”. Dar nu aveam acea încredere în mine că pot să fac asta. Şi s-a întâmplat ca la începutul lui 2014 să fie un concurs la Târgu Mureş, un festival de satiră şi umor. Nu m-am dus să participat la secţiunea de stand-up, că nu aveam curaj. Am participat la duet. Întâmplarea o fost să pice duetul şi regizorul de acolo m-a pus pe stand-up. Cu câţiva ani înainte, la festivalul ăsta, câştigasem câteva premii. Am fost catalogată ca fiind bună”, a mărturisit, în urmă cu câțiva ani, Anisia Gafton, pentru adevarul.ro.

Citește și:
Blake Lively, dezvăluiri inedite despre căsătoria cu Ryan Reynolds. Ce regulă strictă trebuie să respecte cei doi în relația lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people