Anisia Gafton, noi detalii despre nunta cu partenerul ei, Florin Serghei: „Nu chiar în Capitală, ci undeva la aer liber…”

Anisia Gafton a oferit detalii inedite despre nunta pe care o plănuiește cu partenerul ei, Florin Serghei.

Anisia Gafton, noi detalii despre nunta cu partenerul ei, Florin Serghei: "Nu chiar în Capitală, ci undeva la aer liber..."

Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie. Actrița și partenerul ei, Florin Serghei, formează un cuplu de aproximativ șase ani. Pe contul personal de Instagram, Anisia Gafton le-a dezvăluit cu mult entuziasm fanilor faptul că a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei, Florin Serghei. 

Anisia Gafton, detalii despre nuntă

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Anisia Gafton a împărtășit detalii inedite despre nuntă și despre cum va fi decorată sala de evenimente. Actrița a dezvăluit că nunta va avea loc vara viitoare și a găsit o locație apropiată de ceea ce-și dorește pentru marea zi.

„Da, o să facem prin vară, la anul, nunta. În vară, sigur. Am găsit o locație care se apropie de ceea ce ne dorim, dar mai căutăm. (…) Noi ne dorim în afara Bucureștiului să fie locația unde facem nunta, mai exact undeva în pădure, nu chiar în Capitală, ci undeva la aer liber. Dar mai căutăm.”, a spus Anisia pentru viva.ro.

Cum a fost cerută în căsătorie

Actrița a relatat detaliat cum s-a desfășurat cererea în căsătorie și a menționat că inelul de logodnă este puțin prea mare. Cei doi își vor oficializa relația printr-o nuntă planificată pentru anul viitor.

„Nu mă așteptam. Deci e adevărat că era timpul, adică știam că vine timpul cumva, dar nu mă așteptam acolo, în vacanță, la greci. Uite că a fost așa: el a avut emoții mari, se vedea pe el că tremura, era ceva cu el. Și până la urmă s-a pus în genunchi, eu am zis că îi e rău, că l-o apucat șalele, că l-o apuca criza de bilă ceva. Și nu, s-a așezat și m-a cerut. Eu nu bănuiam nimic, doar el era stresat că eu știu ceva. Când am căutat la umerașe, el a zis: ‘Nu mai căuta la umerașe!’. Îl ascunsese acolo, frumos, operațiune secretă! Și eu nu înțelegeam: băi, e un umeraș! Eu iau tot timpul umerașe. ‘Dar nu mai lua umerașe de la mine!’. Bine, nu am înțeles ce-i cu el! Și după aceea, de fapt, el nu voia ca să știu eu că inelul e acolo. Bănuia că eu am văzut atunci, dar eu nu văzusem nimic. Pur și simplu la un moment dat mi-am dat eu jos inelul ăsta mai colorat. L-am dat jos, mi l-a luat, a luat măsura, numai că nu știu de ce îmi este puțin mare inelul acesta de logodnă. El singur a făcut tot planul”, a povestit Anisia pentru ciao.ro.

Într-un interviu recent, Anisia a dezvăluit și care este secretul relației lor. Cei doi sunt actori de comedie și împart aceeași pasiune pentru scenă. Prin urmare, umorul este cel care joacă un rol esențial în relația lor de cuplu.

„Secretul relației noastre este faptul că eu sunt un om bun și iert dacă Serghei se supără când fac eu ceva rău. Secretul relației noastre este comedia. Încercăm să nu luăm foarte multe în serios. Facem foarte multe glume și nu stăm prea des serioși.”

„Am lăsat lucrurile să curgă natural. Dacă a existat un moment mai tensionat, am vorbit despre asta, am comunicat și am găsit soluționare în probleme. Nu am avut situații-limită în care să vrem să ne despărțim. Dar, ca în orice cuplu, au existat furtuni, vânturi de primăvară, tornade… în funcție de vreme. În momentul în care ne certăm, încercăm să nu stăm foarte multă vreme supărați și să rezolvăm conflictul. Mai vin eu cu o glumă, mai vine el cu o glumă și, uite așa, trecem mai ușor peste situație… Că dacă nu, trec eu cu bicicleta peste el.”, a spus actrița pentru viva.ro.

Citește și:
Andreea Esca a dezvăluit imagini de colecție alături de cei doi copii ai ei, Alexia și Aris: „Am dat peste niște albume'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people