Anisia Gafton, detalii inedite despre cererea în căsătorie: „Știam că vine timpul cumva, dar nu mă așteptam acolo”

Anisia Gafton a vorbit deschis despre momentul în care a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei.

Anisia Gafton, detalii inedite despre cererea în căsătorie: "Știam că vine timpul cumva, dar nu mă așteptam acolo"

Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie. Actrița și partenerul ei, Florin Serghei, formează un cuplu de șase ani. Pe contul personal de Instagram, Anisia Gafton le-a dezvăluit cu mult entuziasm fanilor faptul că a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei, Florin Serghei. Cu această ocazie, actrița le-a arătat acestora și inelul de logodnă primit de la iubitul ei.

Anisia Gafton, dezvăluiri inedite despre momentul cererii în căsătorie

Anisia Gafton a fost cerută de Florin Serghei într-un moment de neuitat petrecut în Grecia. Actrița a relatat detaliat cum s-a desfășurat cererea în căsătorie și a menționat că inelul de logodnă este puțin prea mare. Cei doi își vor oficializa relația printr-o nuntă planificată pentru anul viitor.

„Nu mă așteptam. Deci e adevărat că era timpul, adică știam că vine timpul cumva, dar nu mă așteptam acolo, în vacanță, la greci. Uite că a fost așa: el a avut emoții mari, se vedea pe el că tremura, era ceva cu el. Și până la urmă s-a pus în genunchi, eu am zis că îi e rău, că l-o apucat șalele, că l-o apuca criza de bilă ceva. Și nu, s-a așezat și m-a cerut. Eu nu bănuiam nimic, doar el era stresat că eu știu ceva. Când am căutat la umerașe, el a zis: ‘Nu mai căuta la umerașe!’. Îl ascunsese acolo, frumos, operațiune secretă! Și eu nu înțelegeam: băi, e un umeraș! Eu iau tot timpul umerașe. ‘Dar nu mai lua umerașe de la mine!’. Bine, nu am înțeles ce-i cu el! Și după aceea, de fapt, el nu voia ca să știu eu că inelul e acolo. Bănuia că eu am văzut atunci, dar eu nu văzusem nimic. Pur și simplu la un moment dat mi-am dat eu jos inelul ăsta mai colorat. L-am dat jos, mi l-a luat, a luat măsura, numai că nu știu de ce îmi este puțin mare inelul acesta de logodnă. El singur a făcut tot planul”, a povestit Anisia pentru ciao.ro.

Ce spunea actrița despre nuntă

Într-un interviu acordat în urmă cu un an, Anisia Gafton a vorbit despre cum își dorește să arate nunta ei.

„Dacă o să fie o căsătorie cred că nu anunțăm pe nimeni. O să fie așa, spontan. Nu o să fie cu sărmăluțe. Nu sunt adepta. Dar, cine știe, poate, până la urmă, o să îmi placă. Eu merg la nunți, îmi place să mă distrez. Dar să am o rochie albă și să nu o murdăresc, cam greu”, a declarat Anisia Gafton pentru Ego.ro

De asemenea, Anisia Gafton mai spunea și faptul că ar vrea ca evenimentul să fie unul relaxat, în care persoanele invitate să se simtă bine și să se distreze, dar și că nu vrea să bifeze o căsătorie pentru a intra în rând cu lumea.

„Aș vrea să fie o caterincă totală, să se relaxeze lumea, să nu fie cu pretenții. Adică să fie distracție. Nu neapărat să apar eu într-o rochie, depinde. Să fie spontan. Cu siguranță, căsătoria își are rolul ei acolo, dar, deocamdată, noi suntem bine așa cum suntem. Eu cred că contează mai mult să te iubești decât un act. Se zice că trebuie să fii în rând cu lumea, dar eu niciodată nu am fost în rând cu lumea și mi-a fost bine. Niciodată nu am zis: „Trebuie să facem așa!'”, a completat Anisia Gafton pentru sursa citată. 

Citește și:
Bradley Cooper, apariție rară alături de fiica sa, la premiera filmului „IF’. Cum arată Lea, în vârstă de 7 ani

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people