Anisia Gafton, declarații oneste despre operația la nas: „Eu m-am plăcut și înainte, mă plac și acum”

Anisia Gafton a mărturisit că este foarte încântată de rezultatul operației estetice la care a apelat în urmă cu câteva luni.

Anisia Gafton, declarații oneste despre operația la nas: "Eu m-am plăcut și înainte, mă plac și acum"

În urmă cu câteva luni, Anisia Gafton a mărturisit pe contul său de Instagram că și-a făcut o operație de deviație de sept. Vedeta a recunoscut, de asemenea, că intervenția nu i-a rezolvat doar problemele medicale, ci i-a schimbat și aspectul fizic. Într-un interviu recent acordat publicației VIVA!, actrița a vorbit onest despre această procedură, spunând că este foarte încântată de rezultat, în ciuda numeroaselor critici pe care le-a primit.

„Am tot povestit despre asta, încerc să nu mă repet. Nu de alta, dar să nu creadă lumea că doar cu asta mă ocup: operația de deviație de sept. Am vorbit atât de mult despre asta, încât sper să nu creadă lumea că eu operez nasuri. Doamne ferește! Am primit de la medic recomandarea să rezolv deviația septului și, dacă tot intram în nas, am zis să facem și o renovare de primăvară. Îndreptat pereții, dat cu var, amorsă, tot tacâmul… pentru a avea o cameră aerisită, frumoasă și oxigenată. Decizia a venit spontan, cum sunt și eu”, a spus Anisia Gafton pentru VIVA!.

Chiar dacă a luat decizia de a-și îmbunătăți și aspectul fizic, Anisia Gafton a precizat că nu era complexată de înfățișarea sa.

„Eu m-am plăcut și înainte, mă plac și acum”, a spus ea, adăugând că este „foarte mulțumită de rezultat. După cum am zis, mă întinerește cu zece ani.”

Anisia Gafton a vorbit și despre cum a reacționat logodnicul ei, Florin Serghei, atunci când a văzut-o pentru prima oară după intervenția estetică.

„Prima dată, a văzut nasul… ca în orice intervenție de genul acesta, era mai umflat. A făcut niște ochi mari și a zis: ‘Aaa….. Dar după ce i-am explicat, a înțeles. Mai există și cazuri în care nu se umflă, dar depinde foarte mult de corpul fiecăruia. Și dacă la început era mai umflat, iar Serghei trebuia să se obișnuiască puțin, acum consideră că am luat o decizie foarte bună și din punct de vedere al sănătății, pentru că respir bine, dar și estetic, pentru că mă întinerește. Se uită la mine și zice: ‘Nu era suficient că ești deja copilă la comportament, acum ești și la fizic. Tu nu știai că fetele nu au voie la stand-up?”, a declarat actrița pentru VIVA!.

Anisia Gafton a recunoscut că operația pe care a suferit-o recent nu a fost deloc ușoară, însă este foarte mulțumită de rezultatul obținut.

„A fost o intervenție complicată pentru că septul obtura mult și aveam mereu senzația de nas înfundat. Perioada petrecută în spital a fost, mai exact, o seară. Timp în care am dormit. Domnul doctor și asistentele au avut grijă să nu-mi lipsească nimic. Au fost foarte drăguți. Pentru că sunt o fire ca apa minerală – agitată și activă, m-am pus pe picioare destul de repede. Vindecarea cu atelă pe față a durat 7 zile, cum se procedează de obicei la orice intervenție de genul acesta. Recuperarea completă durează până la un an. Acum am două luni și jumătate, deci mai durează până se mai dezumflă și până ajunge nasul la forma finală. Sunt foarte mulțumită de cum arată totul, chiar și după două luni și jumătate”, a spus Anisia Gafton pentru VIVA!.

În ceea ce privește criticile pe care le-a primit în mediul online după ce a anunțat că a suferit o intervenție, vedeta a declarat:

„E normal să ai și comentarii răutăcioase. Cine nu primește? Nu au de ce să mă afecteze, din moment ce treaba asta cu haterii a devenit un lucru normal. Asta nu înseamnă că le dau dreptate… să comentezi din plictiseală… nu. Doar cred că au foarte mult timp liber și nu au ce face cu el. Ceea ce mă bucură e că mi-a scris foarte multă lume să mă felicite. Multe cunoștințe, mulți prieteni, fani – atât bărbați, cât și femei – au venit la mine și mi-au zis că vor și ei să-și facă ori deviația de sept, ori intervenția estetică și că le dau curaj. Mă bucur în această privință că pot să inspir.”

Citește și:
Livia Eftimie, primele declarații despre divorțul de Cătălin Bordea: „Nu m-am așteptat la toate lucrurile astea'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people