Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă

Anisia Gafton le-a dezvăluit fanilor că a fost cerută în căsătorie.

Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă

Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie. Actrița și partenerul ei, Florin Serghei, formează un cuplu de șase ani. 

Pe contul personal de Instagram, Anisia Gafton le-a dezvăluit cu mult entuziasm fanilor faptul că a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei, Florin Serghei. Cu această ocazie, actrița le-a arătat acestora și inelul de logodnă primit de la iubitul ei.

„Am spus da”, a transmis Anisia Gafton pe Instagram, alături de o imagine cu inelul de logodnă. 

Într-un interviu acordat în urmă cu un an, Anisia Gafton a vorbit despre cum își dorește să arate nunta ei.

„Dacă o să fie o căsătorie cred că nu anunțăm pe nimeni. O să fie așa, spontan. Nu o să fie cu sărmăluțe. Nu sunt adepta. Dar, cine știe, poate, până la urmă, o să îmi placă. Eu merg la nunți, îmi place să mă distrez. Dar să am o rochie albă și să nu o murdăresc, cam greu”, a declarat Anisia Gafton pentru Ego.ro

De asemenea, Anisia Gafton mai spunea și faptul că ar vrea ca evenimentul să fie unul relaxat, în care persoanele invitate să se simtă bine și să se distreze, dar și că nu vrea să bifeze o căsătorie pentru a intra în rând cu lumea.  

„Aș vrea să fie o caterincă totală, să se relaxeze lumea, să nu fie cu pretenții. Adică să fie distracție. Nu neapărat să apar eu într-o rochie, depinde. Să fie spontan. Cu siguranță, căsătoria își are rolul ei acolo, dar, deocamdată, noi suntem bine așa cum suntem. Eu cred că contează mai mult să te iubești decât un act. Se zice că trebuie să fii în rând cu lumea, dar eu niciodată nu am fost în rând cu lumea și mi-a fost bine. Niciodată nu am zis: „Trebuie să facem așa!”, a completat Anisia Gafton pentru sursa citată. 

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

În 2022, Anisia Gafton a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show prezentat de Adela Popescu și Cabral Ibacka și care s-a desfășurat în Republica Dominicană. 

Marea finală a competiției de la PRO TV a fost live și a avut loc în România, nu în Republica Dominicană, acolo unde au avut loc filmările, doi concurenți luptându-se pentru titlul de câștigător: actrița Anisia Gafton și fostul fotbalist Giani Kiriță. Fanii au avut ocazia să voteze pentru susținerea vedetei preferate, astfel că titlul de Regină a junglei i-a revenit Anisiei Gafton.

Anisia Gafton face stand-up comedy de câțiva ani și se bucură de mare succes, având un număr considerabil de fani chiar dinainte de a participa la emisiunea de la PRO TV. De altfel, ea a mai participat și la emisiunea „Românii au talent” unde a câştigat Premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Ea s-a orientat spre stand-up comedy după ce a renunțat la cursurile Facultății de Teatru și Film.

„Toată lumea mă încuraja să fac stand-up. Am făcut şi un an de teatru, dar şi profesorul de acolo mi-a zis: „Anisia, nu ştiu ce cauţi tu aici, ar trebui să faci stand-up. Când vii în clasă râde lumea.” Dar nu aveam acea încredere în mine că pot să fac asta. Şi s-a întâmplat ca la începutul lui 2014 să fie un concurs la Târgu Mureş, un festival de satiră şi umor. Nu m-am dus să participat la secţiunea de stand-up, că nu aveam curaj. Am participat la duet. Întâmplarea o fost să pice duetul şi regizorul de acolo m-a pus pe stand-up. Cu câţiva ani înainte, la festivalul ăsta, câştigasem câteva premii. Am fost catalogată ca fiind bună”, a mărturisit, în urmă cu câțiva ani, Anisia Gafton, pentru adevarul.ro.

Citește și:
Theo Rose, declarații picante despre relația cu Anghel Damian. Ce a mărturisit artista: „Să rămână flacăra aprinsă între noi…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people