Anghel Damian, dezvăluiri inedite despre nunta cu Theo Rose: „Vom găsi o formulă de petrecere mai mare”

Anghel Damian a oferit detalii noi despre nunta cu Theo Rose.

Theo Rose și Anghel Damian sunt foarte rezervați în ceea ce privește povestea lor de dragoste. Cei doi își trăiesc relația departe de ochii publicului. În vara anului 2023, au devenit părinți pentru prima dată, având un băiețel, pe nume Sasha Ioan. Până acum, artista și regizorul nu au dezvăluit fotografii în care să i se vadă chipul fiului lor, preferând să îi protejeze intimitatea.

Anghel Damian, dezvăluiri despre relația cu Theo Rose

Theo Rose și Anghel Damian au vorbit de puține ori despre povestea de iubire pe care o trăiesc. Recent, regizorul a făcut o serie de confesiuni despre începutul relației cu artista, vorbind și despre momentele complicate prin care au trecut din cauza atenției excesive din partea presei.

„Am fost prinși în acest tăvălug, s-au spus minciuni despre noi și, din păcate, oricât ai încerca să repari daunele produse de cancanuri, este foarte greu ca adevărul să fie vizibil în mijlocul acestor furtuni. Recunosc că am fost puțin bulversat la început, dar apoi m-am întors la esență, și anume să trăiesc pur și simplu, fiind perfect împăcat cu adevărul nostru. Mă doare însă atunci când niște oameni sunt reduși la un subiect pus pe tarabă, când se instigă prin asta la jigniri și bullying social mediatic. Dar, indiferent ce a fost și ce va fi, am învățat să ignor orice nu are legătură reală cu adevărul vieții mele și al familiei mele”, a declarat Anghel Damian într-un interviu pentru VIVA!

Detalii despre nunta celor doi

Într-un alt interviu pentru Viva.ro, Anghel Damian a oferit detalii inedite despre nunta pe care o plănuiește cu Theo Rose. Potrivit regizorului, cei doi își doresc un eveniment intim, fiind vorba despre prima ceremonie.

„Vedem nunta ca pe un eveniment intim, ca pe un legământ în doi. Nunta cu mulți invitați ar fi ceva ulterior acestui legământ. Nu am stabilit încă date, tematici și altele de genu. Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început și, când vom avea timp să respirăm, cu siguranță vom găsi o formulă de petrecere mai mare.”

„Depinde foarte mult de petrecere, dar sunt eclectic în manifestări. Oscilez între exuberanță și reținere. Fie dansez ca un nebun și îi surprind până și pe cei apropiați, fie stau liniștit și studiez situații și întâmplări, mă poziționez ca un observator – probabil e un defect profesional”., a mai spus Anghel Damian.

În ceea ce privește relația de cuplu, actorul și regizorul a spus că atât el, cât și partenera sa, Theo Rose, au fost de acord să își aloce o zi pe săptămână pentru ei doi: „Ne-am promis cel puțin o zi pe săptămână doar în doi și ne-am ținut până acum de asta cu stoicism.”

Citește și:
La ce proiect neașteptat a lucrat Alexia Eram. Creatoarea de conținut a făcut dezvăluiri despre viața ei profesională: „Mi se potrivește'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people