Angelina Jolie, un nou atac la adresa lui Brad Pitt? Ce tatuaj și-a făcut actrița

Angelina Jolie și-a surprins fanii cu un nou tatuaj, în timp ce aceștia cred că are legătură cu fostul ei soț, Brad Pitt.

Angelina Jolie, un nou atac la adresa lui Brad Pitt? Ce tatuaj și-a făcut actrița

Artistul de tatuaje al Angelinei Jolie a dezvăluit că actrița și-a făcut un tatuaj misterios pe ambele degete mijlocii, iar fanii se distrează în secțiunea de comentarii, încercând să ghicească ce ar putea semnifica. Mr. K, care lucrează la magazinul Bang Bang din New York, foarte iubit de celebrități, a distribuit marți pe Instagram o fotografie cu degetele lui Jolie, cu cerneala proaspătă complet estompată pentru a păstra ascuns noul desen.

Angelina Jolie și-a făcut un nou tatuaj, iar fanii au reacționat imediat

În imagine, acesta a etichetat-o pe vedeta din „Maleficent” și a scris: „Încă nu-mi vine să cred că am apucat-o de mână și am tatuat-o”, înainte de a-și ruga urmăritorii să „ghicească ce are pe palmă?”. Astfel, pariurile au fost făcute, iar fanii au început să presupună. Varianta cea mai populară a fost că Angelina Jolie l-a atacat într-un mod direct pe fostul ei soț, Brad Pitt, scriindu-și pe degetele mijlocii”F-k. Brad.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by MR.K (@mr.k_tattoo)

Comentatorii se referă, bineînțeles, la fostul ei soț, cu care Jolie s-a întâlnit din 2005 până la mult-așteptata lor nuntă din 2014. Cuplul a divorțat, însă, în 2016 și a fost implicat într-o bătălie juridică interminabilă și controversată în ceea ce privește copiii lor și crama comună.

Alte presupuneri cu privire la ceea ce ar putea fi noul tatuaj al vedetei includ omagii aduse copiilor ei, o „etichetă de avertizare pentru potențialii pretendenți” sau „ceva spiritual”. Mr. K este, de asemenea, artistul tatuator din spatele controversatului backpiece al lui Doja Cat, pe care fanii l-au numit „demonic”. Miley Cyrus, Michael J. Fox, Sophie Turner și Joe Jonas sunt cu toții fani ai studioului de tatuaje din centrul orașului.

Actrița și Brad Pitt și-au făcut tatuaje comune

Aceasta nu este nici pe departe primul tatuaj al lui Jolie, actrița în vârstă de 48 de ani având mai multe piese semnificative care îi onorează eforturile caritabile și cei șase copii, inclusiv tatuajul său elaborat de pe  spate. Ea are, de asemenea, mai multe alte tatuaje dedicate foștilor iubiți, inclusiv un celebru omagiu adus fostului ei soț, Billy-Bob Thorton. Ulterior, ea a jurat să nu-și mai tatueze niciodată numele altui bărbat pe corp, după ce, în urma divorțului lor, i-a fost îndepărtată inscripția de pe braț.

Cu toate acestea, Angie nu și-a ținut întocmai promisiunea, deoarece ea și Pitt și-au făcut tatuaje similare, reprezentând desene budiste coordonate, desenate din aceeași cerneală pentru a simboliza legătura lor pentru totdeauna, chiar înainte de despărțirea lor din 2016.

În ceea ce-l privește pe actorul din „Fight Club”, acesta are un „A” tatuat împreună cu inițialele copiilor lor pe antebraț, ziua de naștere a lui Angie, tatuată pe abdomenul inferior în limba khmer, pe care este posibil să o fi îndepărtat cu laserul, și desene din imaginația fostei sale soții, printre numeroasele sale tatuaje. Amândoi au, de asemenea, un citat al poetului Rumi care, ironic, spune: „Există un câmp, dincolo de toate noțiunile de bine și rău. Ne vom întâlni acolo”.

În ciuda conflictelor nenumărate dintre Jolie și Pitt, se zvonește că cei doi ar putea face pace. Potrivit DailyMail.com, se pare că fostul cuplu e pregătit să ajungă la o înțelegere cu privire la Château Miraval, proprietatea pe care o dețin în Franța. Documentele depuse recent arată că Brad și Angelina nu își mai doresc să ajungă în instanța și au acceptat medierea ca o metodă alternativă de soluționare a conflictului legat de Château Miraval.

Citește și:
Adda a trecut printr-o schimbare spectaculoasă de look. Cum arată acum artista

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people