Angelina Jolie, surprinsă alături de presupusul ei iubit la evenimentul Atelier Jolie. Cum au fost fotografiați cei doi

Angelina Jolie și muzicianul Akala au participat împreună la un eveniment organizat de brand-ul actriței, Atelier Jolie.

Angelina Jolie, surprinsă alături de presupusul ei iubit la evenimentul Atelier Jolie. Cum au fost fotografiați cei doi

Angelina Jolie a luat fanii prin surprindere cu o imagine postată pe Instagram cu presupusul ei iubit, rapperul britanic și activistul politic Akala.

Angelina Jolie stârnește zvonuri de relație

În weekend, artistul de 40 de ani a fost văzut la o petrecere în New York, găzduită de Jolie, în vârstă de 49 de ani, pentru compania sa, Atelier Jolie. Akala apare singur într-o fotografie de la eveniment, postată într-un carusel cu mai multe imagini. Actrița din Eternals a fost surprinsă intervievându-l pe Mustafa în showroom-ul Atelier Jolie de pe Great Jones Street.

sursa: Instagram Atelier Jolie

Fosta soție a lui Brad Pitt purta un costum gri și cizme negre, cu părul blond deschis lăsat liber, în timp ce Akala, aflat în public, era îmbrăcat într-un tricou negru cu guler rotund.

În descrierea evenimentului de pe Instagram se menționa: „Atelier Jolie l-a primit pe Mustafa la 57 Great Jones, găzduind o petrecere de ascultare specială și o discuție despre albumul său de debut, Dunya.”

Zoe Kravitz a fost, de asemenea, prezentă la eveniment.

Acest eveniment vine la doar două zile după ce Akala a însoțit-o pe Jolie la premiera filmului ei, Maria, la Festivalul de Film de la New York, la Alice Tully Hall din Lincoln Center. Jolie a fost văzută în public de mai multe ori cu Akala, pe fondul divorțului său continuu de Brad Pitt, deși surse au declarat pentru People că cei doi sunt doar prieteni.

sursa: Profimedia

Zvonurile despre o posibilă relație între Jolie și Akala au apărut când cei doi au fost văzuți ieșind din același hotel în Italia, în timpul Festivalului Internațional de Film de la Veneția, în august.

sursa: Profimedia

Publicația In Touch a raportat că actrița s-ar fi văzut cu muzicianul în secret de mai bine de un an.

Cei doi, surprinși împreună în numeroase rânduri

Zvonurile au început pentru prima dată când Akala a participat alături de Jolie și fiicele ei, Zahara, de 19 ani și Shiloh, de 18 ani, la Festivalul Literar Calabash din Jamaica, în mai anul trecut. Un martor a observat că Akala era foarte protectiv față de ele.

Jolie și Akala au o legătură strânsă, având o pasiune comună pentru cauze sociale și umanitare. Cei doi au colaborat de-a lungul anilor pe proiecte care abordează probleme globale, cum ar fi drepturile omului. Cu toate acestea, surse apropiate afirmă că Jolie este „singură în prezent și nu are o relație serioasă”.

Akala, al cărui nume real este Kingslee James McLean Daley, este cunoscut nu doar pentru muzica sa, dar și pentru activismul politic. În 2017, el l-a susținut pe fostul lider laburist Jeremy Corbyn în alegerile din Marea Britanie.

Zvonurile romantice despre Angelina Jolie nu se opresc aici. In Touch a mai raportat că actrița ar fi fost văzută alături de un alt bărbat, compozitorul de pe Broadway Justin Levine. Cei doi au fost observați împreună la un eveniment dedicat producției The Outsiders, un musical produs de Jolie.

Un insider a dezvăluit că Jolie „adoră” colaborarea cu Levine, și că petrec mult timp împreună, ceea ce a dus la speculații despre o posibilă relație romantică.

Această nouă serie de zvonuri vine la cinci ani după ce Jolie a fost declarată legal singură, în urma despărțirii de Brad Pitt.

Citește și:
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Laura Cosoi. Actrița a povestit totul pe internet: „Nu mă puteam ridica din pat…”

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people