Angelina Jolie și fiica sa, Vivienne, și-au făcut tatuaje identice. Ce a mărturisit actrița: „Înseamnă foarte mult pentru noi”

După ce au colaborat la musicalul „The Outsiders”, Angelina Jolie și fiica sa, Vivienne, au ales să își facă tatuaje identice.

Angelina Jolie și fiica sa, Vivienne, și-au făcut tatuaje identice. Ce a mărturisit actrița: „Înseamnă foarte mult pentru noi”

Angelina Jolie și fiica sa, Vivienne, au lucrat împreună la musicalul de pe Broadway „The Outsiders”, iar actrița în vârstă de 49 de ani a dezvăluit recent într-un interviu pentru CR Fashion Book că ea și fiica sa de 16 ani au marcat ocazia prin a-și face tatuaje identice.

„Am făcut tatuajul ‘Stay Gold’ împreună cu fiica mea Viv în timpul lucrului nostru la The Outsiders”, a declarat Jolie. Această frază se referă la o melodie originală pe care Jolie a co-produs-o cu ajutorul lui Vivienne, și care a fost folosită în piesă.

„Înseamnă atât de mult pentru noi, atât separat, cât și împreună”, a adăugat Jolie.

Pe lângă tatuajul făcut împreună cu Vivienne, Angelina a mai dezvăluit că are un alt tatuaj identic cu unul dintre copiii ei, deși nu a specificat despre cine este vorba.

Există și o pasăre pe care o împărtășesc cu unii dintre copiii mei, care este personală pentru noi”, a spus Jolie, care este mama lui Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, precum și a Valentinei și a fratelui său geamăn, Knox.

Spectacolul „The Outsiders” este o nouă adaptare scenică a îndrăgitului roman al lui S. E. Hinton din 1967. Povestea a mai fost adaptată în urmă cu aproape 40 de ani de regizorul Francis Ford Coppola și scenarista Kathleen Rowell. C. Thomas Howell, Patrick Swayze, Matt Dillon, Rob Lowe, Ralph Macchio, Tom Cruise și mulți alții au jucat în adaptarea cinematografică din 1983. În noua producție joacă Brody Grant în rolul lui Ponyboy Curtis, Brent Comer în rolul lui Darrel Curtis, Jason Schmidt în rolul lui Sodapop „Soda” Curtis, Sky Lakota-Lynch în rolul lui Johnny Cade, Daryl Tofa în rolul lui Keith „Two-Bit Mathews” și Joshua Boone în rolul lui Dallas „Dally” Winston. Povestea îi urmărește pe frații Ponyboy, Darrel, Sodapop „Soda” și grupul lor de prieteni după moartea părinților fraților Curtis în Tulsa, Oklahoma, în anii 1960.

Deși Angelina Jolie este producătoarea spectacolului, ea a declarat pentru PEOPLE că fiica ei, Vivienne, revendică titlul de cel mai mare „fan al teatrului” din familia lor. La premiera din data de 11 aprilie a noului musical de pe Broadway, actrița a dezvăluit că fiica ei în vârstă de 16 ani a fost foarte prezentă în timpul producției.

Când a fost întrebată cine este „cel mai mare fan al teatrului” din familia lor, Angelina Jolie a confirmat că este vorba despre fiica ei, Vivienne. „Viv. Categoric Viv”, a spus Jolie, în timp ce Justin Levine, creatorul cărții și al partiturii „The Outsiders”, a adăugat: „Categoric Viv.”

„Fără îndoială”, a mărturisit Angelina Jolie. „Ea mă va corecta. Va spune: ‘Nu ai citit memoriul? Trebuie să facem asta, trebuie să trecem prin asta’. A fost o asistentă foarte severă. O ia foarte, foarte în serios.”

Jolie a declarat anterior pentru PEOPLE că a fost inspirată să facă noul musical pentru că a simțit „atât de mult acest material și această echipă de creație”.

„A fost un privilegiu să fac parte din acest proces”, a adăugat Jolie. „Am atât de mult respect pentru Broadway și pentru toți cei care lucrează în cadrul acestuia. Am fost în teatru urmărind primele reacții, inclusiv reacția adesea foarte emoționantă a tinerilor. Este foarte emoționant”.

De asemenea, Angelina Jolie a împărtășit că „a fost un vis să lucrez cu această distribuție foarte dedicată și extrem de talentată”, adăugând: „Cântăreți,  dansatori și actori străluciți, cu toții. Cu toții muncesc atât de mult”.

Citește și:
Matt LeBlanc a stârnit îngrijorări în urma unei apariții publice recente, după aproape un an de la moartea lui Matthew Perry

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people