Angelina Jolie și Brad Pitt lansează un nou vin, deși sunt despărțiți

Chiar dacă s-au despărțit în 2016, Brad Pitt și Angelina Jolie își continuă afacerea și nu renunță la crama pe care o dețin în Franța.

Angelina Jolie și Brad Pitt lansează un nou vin, deși sunt despărțiți

Reprezentanții cramei celor doi actori, Miraval, au anunțat ieri că lansează un nou vin rosé, numit Studio by Miraval. Sticla va apărea în luna martie și este un amestec de struguri Grenache, Rolle, Cinsault și Tibouren, și este numit după trecutul proprietății, care obișnuia să fie un studio de înregistrări.

Artiști precum Pink Floyd, AC/DC și Sade au înregistrat în studio-ul de aici, după ce cântărețul de jazz Jacques Loussier, care a deținut locul în 1977, a construit un studio deasupra cramei. Potrivit unui comunicat de presă, proprietarii cramei, Brad Pitt și Angelina Jolie, intenționează să conserve natura inspirațională a proprietății care a fascinat muzicienii de-a lungul timpului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Voilà voilà….. nouveauté !!! (Disponible fin février). #miraval #cotedeprovence #rosewine #winelover #studiobymiraval #studio #provence #news

O postare distribuită de Seb06MIRAVAL (@seb06miraval) pe


Angelina și Brad au achiziționat Miraval în 2012, la patru ani după ce au descoperit-o. Cei doi s-au căsătorit aici în august 2014, iar anunțul divorțului, doi ani mai târziu, a stârnit zvonuri potrivit cărora crama va fi pusă în vânzare. Contrar celor auzite, se pare că foștii soți intenționează să păstreze proprietatea.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle încurajează diversitatea și problemele tinerilor

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people