Angelina Jolie îi cere lui Brad Pitt să „pună capăt luptei”. Ce pretenții are actrița de la fostul soț

Angelina Jolie îi cere lui Brad Pitt să renunțe la lupta lor juridică privind domeniul Château Miraval.

Angelina Jolie îi cere lui Brad Pitt să „pună capăt luptei”. Ce pretenții are actrița de la fostul soț

Avocatul Angelinei Jolie afirmă că actrița dorește ca Brad Pitt să „pună capăt luptei”, renunțând la procesul intentat împotriva ei în legătură cu vinăria lor. Pitt a dat-o în judecată pe Jolie după ce aceasta și-a vândut jumătatea din Château Miraval pentru 67 de milioane de dolari în octombrie 2021, susținând că vânzarea a fost împotriva unei înțelegeri verbale pe care o aveau. Jolie a refuzat să-i vândă lui Pitt partea sa din afacere deoarece nu a dorit să semneze un acord impus de el.

Angelina Jolie vrea să renunțe la procesul privind domeniul Château Miraval

Recent, Jolie a cerut oficial ca Pitt să dezvăluie comunicările avute cu terți după incidentul din 2016 de la bordul avionului, care a dus la divorțul lor. Avocații lui Pitt au catalogat cererea ca fiind „intruzivă” și o „expediție de pescuit senzaționalistă”, solicitând judecătorului să o respingă.

Într-o declarație din 17 iulie, obținută de PEOPLE, avocatul lui Jolie, Paul Murphy, susține că Pitt, în oferta sa anterioară de a cumpăra participația lui Jolie la vinărie, „a încercat să o pedepsească și să o controleze pe Angelina cerând un acord nou extins pentru a acoperi comportamentul său necorespunzător și abuzurile personale”.

Murphy a adăugat: „Nu suntem deloc surprinși că domnul Pitt se teme să predea documentele care demonstrează aceste fapte”. El a subliniat că Angelina îi cere din nou lui Pitt să pună capăt luptei și să își orienteze familia spre vindecare. „Dacă Pitt nu își retrage procesul, Jolie nu va avea de ales decât să obțină dovezile necesare pentru a dovedi că acuzațiile sale sunt false.”

Conform avocaților lui Pitt, comunicările terțe solicitate de echipa lui Jolie abordează „probleme sensibile”, inclusiv terapia urmată de Pitt după incidentul din avion, și implică consilierii săi de încredere. Ei susțin că Jolie dorește aceste informații pentru a transforma disputa de afaceri într-o re-litigare a cazului de divorț.

O sursă apropiată lui Pitt a declarat pentru PEOPLE că recenta sa depunere vorbește de la sine.

În luna mai, un judecător a decis că Jolie trebuie să prezinte opt ani de acorduri de confidențialitate pe care le-a încheiat. Echipa lui Pitt speră să demonstreze că acordurile sunt o practică de afaceri standard.

O sursă apropiată a lui Pitt a declarat că această decizie este o „lovitură zdrobitoare” pentru Jolie, în timp ce avocații acesteia au susținut anterior că predarea acordurilor de confidențialitate ar fi „costisitoare”, „risipitoare”, „nerezonabilă” și chiar „abuzivă” și că ar reprezenta o încălcare a vieții private a altor părți.

Însă, cu toate acestea, Paul Murphy a declarat că sunt „mai mult decât fericiți să predea aceste acorduri comune”, susținând că acestea nu sunt comparabile cu cererea de ultimă oră a lui Pitt de a acoperi comportamentul său personal necorespunzător. El a afirmat că hotărârea deschide ușa pentru descoperirea tuturor aspectelor legate de abuzul lui Pitt și a salutat transparența în răspunsurile tuturor părților.

Page Six mai anunță că documentele ar include, probabil, acorduri de confidențialitate cu angajatori, branduri și angajați de la Hollywood, dar și „contracte care arată compensațiile lui Jolie sau compensațiile pe care aceasta le-a plătit unor părți terțe.”

Citește și:
Ce părere are Ana Bodea despre diferența de vârstă de 15 ani dintre ea și partenerul ei, Valentin Butnaru: „O conexiune atât de specială’

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people