Angelina Jolie, dezvăluiri inedite despre cel mai recent film al său, Maria. Motivul pentru care actrița a renunțat la cântat

Angelina Jolie a renunțat la cântat după ce un fost partener i-a criticat vocea.

Angelina Jolie, dezvăluiri inedite despre cel mai recent film al său, Maria. Motivul pentru care actrița a renunțat la cântat

În cel mai recent proiect al său, Angelina Jolie o portretizează pe cântăreața de operă Maria Callas. Actrița în vârstă de 49 de ani a povestit pentru The Hollywood Reporter cum s-a pregătit pentru acest rol, mărturisind că nu era deloc încrezătoare în abilitățile sale de a cânta. Jolie a explicat că lipsa de încredere se datora unui fost partener care i-a criticat talentul.

„A fost cineva în viața mea care nu a fost amabil cu mine în legătură cu cântatul”, specificând că „era o relație în care eram. Și astfel am presupus că nu puteam să cânt cu adevărat”, a explicat Angelina Jolie. „Fusesem la școala de teatru, așa că era ciudat că asta a avut un impact asupra mea. Pur și simplu m-am adaptat la opinia acelei persoane.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Ea a dezvăluit că „a fost nevoie să depășesc multe lucruri pentru a începe să cânt. Am crezut toată viața că am o voce joasă. Îi explicam [instructorului de canto] că vocea mea este mai adâncă, și el a spus: ‘Nu, ești de fapt soprană’. Și probabil că s-a întâmplat ceva. Vocea ta se schimbă când treci prin diferite etape ale vieții tale. Așa că a fost un șoc. A fost foarte ciudat”, a povestit Jolie pentru The Hollywood Reporter.

Angelina Jolie a mărturisit și că pregătirea pentru rol a fost intensă, fiind nevoită să își antreneze vocea timp îndelungat.

„Dumnezeu știe câte pastile pentru gât am luat și am repetat toată noaptea, toată dimineața. Am fost foarte emoționată la început. Nu voiam să dezamăgesc echipa. A fost atât de departe de zona mea de confort încât eram entuziastă”, a mai spus actrița pentru The Hollywood Reporter.

Maria spune „povestea tumultuoasă, frumoasă și tragică a vieții celei mai mari cântărețe de operă din lume, retrăită și reimaginată în ultimele ei zile din Parisul anilor 1970”, conform unui comunicat de presă.

Jolie și restul echipei au primit o ovație în picioare de opt minute la premiera filmului, care a avut loc joi, 29 august, la Sala Grande în cadrul Festivalului de Film de la Veneția 2024. Pentru această ocazie, Angelina Jolie a purtat o rochie personalizată, fără bretele, de culoare bej, creată de Tamara Ralph, completată de un șal care îi acoperea umerii. Părul său blond era coafat simplu, cu o cărare pe o parte, iar machiajul a fost la fel de minimalist, cu excepția buzelor roșii.

În 2022, înainte de începerea filmărilor, Angelina Jolie a vorbit despre rolul său:

„Privesc cu mare responsabilitate viața și moștenirea Mariei. Voi da tot ce pot pentru a face față provocării. Pablo Larraín este un regizor pe care îl admir de mult timp. Să am ocazia să povestesc mai multe despre Maria împreună cu el și cu un scenariu scris de Steven Knight este un vis devenit realitate.”

Pablo Larraín a adăugat:

„Să am șansa de a combina cele două pasiuni cele mai profunde și personale ale mele, cinematografia și opera, a fost un vis pe care l-am așteptat mult timp. Să fac asta alături de Angelina, o artistă extrem de curajoasă și curioasă, este o oportunitate fascinantă. Un adevărat dar.”

Citește și:
Jennifer Lopez, „profund afectată' de divorțul de Ben Affleck. Ce sentimente are acum artista pentru fostul său soț

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din video