Angelina Jolie, dezvăluiri emoționante la 15 ani de la moartea mamei sale

„În iunie voi fi la o lună distanță de vârsta la care mama a fost diagnosticată cu cancer”, a declarat Angelina Jolie.

Angelina Jolie, dezvăluiri emoționante la 15 ani de la moartea mamei sale

Angelina Jolie a dezvăluit pe contul său de Instagram o imagine rară cu mama sa, Marcheline Bertrand, alături de care a scris un mesaj emoționant. Actrița în vârstă 47 de ani a vorbit despre lunga bătălie pe care Marcheline a dus-o cu cancerul de sân și ovarian, și le-a încurajat pe femeile din întreaga lume să meargă în mod constant la controalele medicale de rutină.

„Mâine ar fi fost cea de-a 73-a aniversare a mamei mele. Ea a murit în urmă cu 15 ani, după o lungă luptă cu cancerul de sân și ovarian”, a scris Angelina. „În iunie voi fi la o lună distanță de vârsta la care a fost diagnosticată. Am făcut operații preventive pentru a încerca să diminuez șansele, dar continui să fac controale.”, a mai declarat actrița, care a suferit o dublă mastectomie și o procedură de histerectomie.

„Mama mea îl iubea pe Hendrix. Și își semna mereu scrisorile cu Kiss the Sky. A căpătat o nouă semnificație după ce a murit”, a continuat Jolie. „Trimit dragostea mea celor care au pierdut persoane dragi și putere celor care se luptă în acest moment pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc.”

„Vă rog să vă faceți timp să aveți grijă de voi și să mergeți la mamografii și analize de sânge sau ecografii, în special dacă aveți cazuri de cancer în familie #worldovariancancerday”, și-a încheiat Angelina Jolie mesajul.

Marcheline Bertrand a murit în 2007, la 56 de ani, după o lungă bătălie cu cancerul ovarian. Decesul acesteia a determinat, în mare parte, decizia lui Jolie de a face o dublă mastectomie preventivă, despre care a scris pe larg în The New York Times, în 2013.

„Mama mea a fost foarte blândă. Pot fi multe lucruri în munca mea și în viață, dar sunt foarte caldă și blândă cu copiii mei. Această bunătate și căldură sunt un fundament care este incredibil de important. Mi-a dat multe alte lucruri și mi-a oferit multe lecții,” a mai spus ea. „Dar dacă nu ai această bază, să te simți apreciat și în siguranță, atunci este greu ca oricare dintre celelalte mesaje sau lecții să ajungă la tine.”

Într-un interviu din 2011, Angelina Jolie a spus despre Marcheline: „Nu voi fi niciodată o mamă la fel de bună ca ea. Voi face tot posibilul, dar nu cred că aș putea fi vreodată. Ea a fost harul întrupat, cea mai generoasă, iubitoare – este mai bună decât mine.”

Citește și:
Meg Ryan, de nerecunoscut în prima ieșire publică din ultimele 6 luni

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people