Angelina Jolie, decizie neașteptată în lupta cu fostul său soț, Brad Pitt. Ce se arată în actele oficiale

Angelina Jolie a retras cererea prin care solicita ca documentele FBI legate de presupusul incident din avion cu Brad Pitt să fie făcute publice.

Angelina Jolie, decizie neașteptată în lupta cu fostul său soț, Brad Pitt. Ce se arată în actele oficiale

Potrivit publicației PEOPLE, Angelina Jolie a încheiat lupta juridică împotriva Departamentului de Justiție și FBI cu privire la documentele legate de presupusul incident din avion din 2016, care l-a implicat pe fostul ei soț, Brad Pitt. În 2021, actrița, în vârstă de 49 de ani, a depus, sub numele de „Jane Doe”, o cerere prin care solicita ca documentele FBI referitoare la incident să fie făcute publice. PEOPLE a anunțat că Jolie a renunțat la acest caz pe 25 septembrie.

Documentele pe care Jolie dorea să le facă publice detaliau altercația din 2016, în care au fost implicați atât cei doi actori, cât și copiii lor.

„Când unul dintre copii a apărat-o verbal pe Jolie, Pitt s-a năpustit asupra propriului copil, iar Jolie l-a prins din spate pentru a-l opri. Pentru a o îndepărta pe Jolie, Pitt s-a aruncat cu spatele în scaunele avionului, rănind-o pe Jolie la spate și la cot. Copiii s-au repezit și au încercat cu curaj să se protejeze reciproc. Înainte ca altercația să se încheie, Pitt l-a sugrumat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față. Unii dintre copii l-au implorat pe Pitt să se oprească. Cu toții erau speriați”, se arată în plângerea depusă acum doi ani de Angelina Jolie.

O sursă apropiată de Pitt a declarat pentru revista PEOPLE la acea vreme: „Este incredibil de trist că ea continuă să reia, să revizuiască și să reinventeze descrierea unui eveniment care s-a petrecut acum șase ani, adăugând informații complet neadevărate.”

Presupusul conflict din avionul privat a determinat Departamentul pentru Protecția Copilului și Familiei din Los Angeles și FBI să investigheze comportamentul lui Pitt. În 2016, FBI a închis investigația fără a aduce acuzații împotriva lui Brad, iar Departamentul pentru Protecția Copilului a încheiat, de asemenea, ancheta, concluzionând că nu existau dovezi de abuz.

Când Politico a relatat despre cererea Angelinei Jolie din 2022, avocata Amanda Kramer a declarat pentru publicație: „Nu pot comenta cu privire la identitatea lui Jane Doe, care a încercat să păstreze intimitatea familiei. Poziția noastră este că victimele și supraviețuitorii ar trebui să aibă acces la dosarele agențiilor federale legate de infracțiunile pe care le-au trăit sau raportat, așa cum este obișnuit la nivel de stat, pentru a putea solicita ajutor, îngrijire în urma traumei și protecție legală pentru ei și copiii lor. Clientul nostru a încercat să obțină aceste documente de ani de zile, însă a fost blocat și a fost nevoit să recurgă la acțiuni în instanță pentru a primi documentele atât de necesare.”

Lupta acerbă dintre Brad Pitt și Angelina Jolie pentru custodia celor șase copii ai lor se apropie de final. Potrivit DailyMail.com, actorul ar fi renunțat la acțiunea în instanță prin care cerea custodia comună a copiilor pe care îi are cu fosta sa soție. Asta înseamnă că actrița va păstra custodia fizică principală a copiilor, iar Brad va avea drept de vizită.

O sursă apropiată a declarat pentru publicație că cei doi actori, care se judecă încă din 2016, se află în prezent în negocieri și speră să rezolve disputa cât mai repede. Se pare că unul dintre factorii care l-au determinat pe Brad Pitt să ia această decizie a fost faptul că doar Knox și Vivienne mai sunt minori.

În urmă cu câțiva ani, Pax Jolie-Pitt l-ar fi atacat pe tatăl său, Brad Pitt, descriindu-l ca fiind un „nemernic de clasă mondială” într-o postare făcută pe Instagram de Ziua Tatălui. Tânărul, pe atunci în vârstă de 16 ani, și-a folosit contul său privat pentru a-l ataca pe actor la patru ani după ce Pitt i-ar fi abuzat atât pe fosta sa soție, Angelina Jolie, cât și pe doi dintre cei șase copii ai lor, la bordul unui avion privat.

„La mulți ani de Ziua Tatălui pentru acest nenorocit de clasă mondială! De fiecare dată îți dovedești că ești o persoană teribilă și josnică”, își începea Pax mesajul, publicat de Daily Mail. „Nu ai niciun fel de considerație sau empatie față de cei patru copii ai tăi mai mici, care tremură de frică atunci când se află în prezența ta. Ai făcut din viața celor mai apropiați de mine un iad constant. Poți să-ți spui ție și lumii ce vrei, dar adevărul va ieși la lumină într-o zi. Așa că, La mulți ani de Ziua Tatălui, ființă umană îngrozitoare!”, ar fi continuat Pax, referindu-se la Zahara, Shiloh și gemenii Vivienne și Knox.

Citește și:
Jennifer Lopez speră la o împăcare cu Ben Affleck? Ce au declarat surse apropiate artistei

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people