Angelina Jolie, apariție glam la Festivalul de Film de la Veneția pentru premiera celui mai nou film al său, Maria

Angelina Jolie a arătat fabulos pe covorul roșu la premiera filmului Maria, de la Festivalul de Film de la Veneția.

Angelina Jolie, apariție glam la Festivalul de Film de la Veneția pentru premiera celui mai nou film al său, Maria

Angelina Jolie a pășit pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția 2024, pe 29 august, pentru premiera celui mai nou film al său, Maria, în care joacă rolul principal. În acest film biografic, actrița în vârstă de 49 de ani o interpretează pe celebra soprană Maria Callas.

Angelina Jolie, apariție inedită pe covorul roșu

Pentru această ocazie, Angelina Jolie a purtat o rochie personalizată, fără bretele, de culoare bej, creată de Tamara Ralph, completată de un șal de blană care îi acoperea umerii, adăugând o notă de glamour de iarnă. Rochia avea un design romantic, cu drapaje pe siluetă și un tiv plisat.

Foto: PR
Foto: PR

Părul său blond era coafat simplu, cu o cărare pe o parte, iar machiajul a fost la fel de minimalist, cu excepția buzelor roșii, care, împreună cu unghiile de aceeași culoare, au ridicat întregul ansamblu monocromatic în tonuri pământii. Jolie a ajuns la Veneția pe 27 august și a fost văzută salutând mulțimea în timp ce sosea, purtând un trench coat bej cu centură peste pantaloni bleumarin, ochelari de soare negri și cizme negre, iar părul îi cădea drept pe umeri.

sursa: Profimedia

Ea și-a continuat ieșirile publice pe 29 august, fiind surprinsă în două ținute: o rochie neagră cu spatele gol, care îi punea în evidență tatuajele, și o rochie din șifon maro, care o făcea să arate ca o zeiță a Veneției. Filmul Maria, regizat de Pablo Larraín, face parte din selecția oficială a competiției de la Veneția. În film mai joacă Kodi Smit-McPhee, Pierfrancesco Favino, Alba Rohrwacher și Haluk Bilginer.

În 2022, înainte de începerea filmărilor, Jolie a vorbit despre rolul său: „Privesc cu mare responsabilitate viața și moștenirea Mariei. Voi da tot ce pot pentru a face față provocării. Pablo Larraín este un regizor pe care îl admir de mult timp. Să am ocazia să povestesc mai multe despre Maria împreună cu el și cu un scenariu scris de Steven Knight este un vis devenit realitate.”

Larraín a adăugat: „Să am șansa de a combina cele două pasiuni cele mai profunde și personale ale mele, cinematografia și opera, a fost un vis pe care l-am așteptat mult timp. Să fac asta alături de Angelina, o artistă extrem de curajoasă și curioasă, este o oportunitate fascinantă. Un adevărat dar.”

Filmul prezintă „povestea tumultuoasă, frumoasă și tragică a celei mai mari cântărețe de operă din lume, retrăită și reimaginată în ultimele ei zile din Parisul anilor 1970”, conform unui comunicat de presă.

Actrița îi cere lui Brad Pitt să pună capăt conflictului

Recent, Angelina Jolie a cerut oficial ca Brad Pitt să dezvăluie comunicările avute cu terți după incidentul din 2016 de la bordul avionului, care a dus la divorțul lor. Avocații lui Pitt au catalogat cererea ca fiind „intruzivă” și o „expediție de pescuit senzaționalistă”, solicitând judecătorului să o respingă.

Într-o declarație din 17 iulie, obținută de PEOPLE, avocatul lui Jolie, Paul Murphy, susține că Pitt, în oferta sa anterioară de a cumpăra participația lui Jolie la vinărie, „a încercat să o pedepsească și să o controleze pe Angelina cerând un acord nou extins pentru a acoperi comportamentul său necorespunzător și abuzurile personale”.

Citește și:
Catrinel Meghia și soțul ei sărbătoresc 14 ani de relație. Actrița a dezvăluit imagini adorabile cu cei doi copii ai lor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people