Angelina Jolie are o nouă asistentă personală. Alegerea actriței te va surprinde

Angelina Jolie a angajat-o pe fiica ei, Vivienne, în vârstă de 15 ani, ca asistenta sa personală.

Angelina Jolie are o nouă asistentă personală. Alegerea actriței te va surprinde

Angelina Jolie a angajat-o pe fiica sa cea mică, Vivienne, în vârstă de 15 ani, ca asistenta ei personală pentru viitoarea producție de pe Broadway, The Outsiders.

„Viv îmi amintește de mama mea prin faptul că nu se concentrează pe a fi în centrul atenției, ci pe a fi un sprijin pentru alți artiști”, a declarat Jolie, referindu-se la mama ei, Marcheline Bertrand, care a fost actriță și producătoare, anunță Page Six.

„Este foarte atentă și serioasă în ceea ce privește teatrul și lucrează din greu pentru a înțelege cât mai bine cum să contribuie”, a mai adăugat actrița.

O sursă apropiată a declarat pentru Page Six că Vivienne „s-a îndrăgostit” de adaptarea muzicală a romanului din 1967 al lui S.E. Hinton atunci când și-a însoțit mama la premiera mondială din San Diego.

„Angelina o duce pe fiica ei Vivienne la teatru încă de când era mică. Angelina și Vivienne s-au întâlnit cu S.E. Hinton, care era cam de vârsta lui Vivienne când a scris romanul”, a spus sursa.

Aceasta a precizat și că Jolie a decis să preia rolul de producător principal al spectacolului de pe Broadway după discuția pe care a avut-o cu Hinton.

O altă sursă a precizat pentru publicație că actrița își dorește ca musicalul să „rezoneze cu tinerii”.

„Ea vrea să se asigure că echipa ascultă și lucrează cu tinerii la fiecare pas și că vocile lor sunt cele care aduc la viață această producție de pe Broadway”.

Recent, DailyMail.com, a anunțat că Angelina Jolie și Brad Pitt ar fi ajuns la o înțelegere cu privire la Château Miraval, proprietatea pe care o dețin în Franța. Documentele depuse în luna iulie arată că Brad și Angelina nu își mai doresc să ajungă în instanța și au acceptat medierea ca o metodă alternativă de soluționare a conflictului legat de Château Miraval.

De asemenea, publicația mai precizează și că Pitt a numit un „administrator provizoriu” pentru Château Miraval, într-o încercare de a rezolva conflictul dintre el și Yuri Shefler, miliardarul rus căruia Jolie i-a vândut partea sa de proprietate. Decizia actorului ar fi fost luată din dorința de a proteja afacerea cu vinuri.

O sursă din Franța a confirmat această mișcare, oferind pentru DailyMail.com următoarea declarație: „Având în vedere disputa dintre Nouvel LLC (controlată de Yuri Shefler) și Mondo Bongo LLC (controlată de Brad Pitt), Château Miraval și directorul său au solicitat și obținut numirea unui administrator provizoriu de către Curtea Comercială din Draguignan (Franța), pentru a permite companiei și directorului său să continue dezvoltarea afacerii și parteneriatul esențial cu familia Perrin până când acest conflict va fi rezolvat, în interesul proprietății Château Miraval, al directorilor săi, al angajaților, al partenerilor și al filialelor.”

Această decizie vine la scurt timp după ce avocații Angelinei Jolie au depus o plângere împotriva lui Brad Pitt, în care au încercat să combată afirmațiile actorului, care a declarat de-a lungul timpului că el este cel care a „construit' afacerea cu vinuri.

„Sunt un fermier acum”, a declarat Pitt, în vârstă de 59 de ani, pentru Wine Spectator în 2014. „Îmi place să învăț despre pământ și să aflu ce câmp este potrivit pentru un anumit tip de strugure, drama lunilor septembrie și octombrie: Culegem astăzi? Unde sunt nivelurile de zahăr? Cum este aciditatea? O să plouă? A fost o școală pentru mine”. Actorul a adăugat și că, în lunile libere de după recoltă, „îmi place să curăț pădurea și să mă plimb pe jos pe teren.”

În plus, avocații lui Pitt au declarat că decizia lui Jolie de a vinde partea ei din afacere ar fi putut să ruineze proiectul în care Pitt a investit atât de mult.

Ca reacție la aceste acuze, reprezentanții Angelinei Jolie au declarat că „Pitt este un actor, nu un viticultor. El se ocupă cu iluzii, nu cu pământ și struguri”.

„În timpul anilor în care se presupune că a ‘construit’ afacerea, a filmat și a apărut în zeci de filme, ca să nu mai vorbim de nenumărate apariții promoționale, de călătoritul în jurul lumii pentru premiere de film și de participarea la petreceri la Hollywood.”

Citește și:
Jennifer Lopez, ipostază îndrăzneață pe plajele din Italia. Cum a fost fotografiată vedeta

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people