Andrei Ursu, primele declarații despre emisiunea Asia Express după terminarea filmărilor. Ce a dezvăluit artistul: „În astea două luni de când am plecat…”

Decizia lui Andrei Ursu de a participa la noul sezon Asia Express împreună cu iubitul lui, Vlad Condurache, a surprins pe foarte multă lume.

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care s-au confruntat concurenții acestui sezon.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care au pornit în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Filmările la noul sezon Asia Express s-au terminat, însă vom avea ceva timp de așteptat până când emisiunea va fi difuzată la Antena 1.

Andrei Ursu a dezvăluit în primele declarații făcute după terminarea filmărilor că emisiunea va fi difuzată în toamna acestui an.

„Filmările pentru Asia Express s-au terminat, abia aștept să vedeți emisiunea în toamnă. Ce pot să zic eu este că a fost o experiență extraordinar de tare, iar ce mă bucură și mai mult este faptul că în astea două luni de când am plecat (…) piesa noastră a stat pe locul 1 pe radio tot timpul ăsta, am văzut acum. 8 săptămâni pe locul 1, este cel mai tare lucru care mi s-a putut întâmpla și abia aștept să ajung acasă, abia aștept să mă întorc la familie”, a mărturisit Andrei Ursu, pe InstaStory.

Andrei Ursu despre decizia de a participa la Asia Express împreună cu iubitul lui

Cu fiecare piesă lansată, Andrei Ursu (WRS) cucerește atât topurile muzicale, cât și inimile fanilor săi care îi ascultă cu plăcere muzica. El a reprezentat România la Eurovision 2022, clasându-se pe locul 18 din 25, și a avut un show spectaculos pe scena de la Torino. 

Andrei Ursu vorbește des despre proiectele lui profesionale și e încântat de fiecare dată să împărtășească cu fanii lui reușitele din plan muzical. În ceea ce privește viața personală, a vrut să o țină departe de ochii curioșilor și să păstreze discreția. Din acest motiv, decizia de a participa la noul sezon Asia Express împreună cu iubitul lui, Vlad Condurache, a surprins pe foarte multă lume.

Într-un interviu acordat recent, Andrei Ursu a vorbit despre participarea sa la show-ul ce urmează a fi difuzat de Antena 1.

„Eu ardeam să vorbesc despre acest subiect, acum mă bucur super mult că pot să fac asta și în fața camerelor. Mă și axez pe muzică, am avut două săptămâni cu întâlniri, să lăsăm acasă. Plecăm, sperăm noi că pentru două luni, atât ține maxim. Trebuie să las pentru acasă piese, lansări, totul pregătit”, a dezvăluit el pentru Cancan.ro.

Artistul a recunoscut că are emoții cu privire la participarea la emisiunea Asia Express.

„Foarte mulți apropiați, după ce s-au anunțat echipele, spuneau că au emoții pentru noi. Eu sunt foarte calm, dar parcă mă apucă emoțiile din cauza oamenilor care pun această presiune pe noi. Vorbeam și cu Vlad și cu soră-mea, le spuneam că abia aștept să plecăm”, a mai povestit el.

În ceea ce privește calitățile pe care el și partenerul lui se bazează pentru a ajunge cât mai departe în concurs, Andrei Ursu a declarat are o relație foarte bună cu iubitul lui și amândoi sunt persoane foarte calme.

„Atuul nostru este că suntem foarte calmi unul cu altul. Am zis că dacă ies nervii discutăm, nu o să am paravan și nici el. Am zis că noi vrem să mergem acolo să facem o figură foarte bună și să câștigăm. Nu neapărat să ne gândim la imaginea noastră, să cosmetizăm. Ne înțelegem foarte bine și în situațiile de criză, ne ocolim, ne nu știu ce. Nu știu ce o să ne aștepte acolo, probabil o să ne și certăm”, a mai spus el.

Cântărețul a mărturisit că a analizat foarte bine decizia de a participa la emisiune alături de iubitul lui.

„Ne-am gândit, am și vorbit la terapie despre asta, cu terapeuta mea scumpă și dragă. Nu în legătură cu noi, că noi trăim într-o bulă în București, artisticăraie, oameni deschiși la minte, credem noi. Doar că mă gândeam la maică-mea și la bunica lui Vlad. Maică-mea stă în Buzău și bunica lui Vlad pe lângă Ploiești. Îmi era să nu sufere ele cumva citind comentarii de la oameni sau poate și în viața de zi cu zi să primească. Dar am vorbit cu ele și ele ne-au zis ‘bă, vouă vă e frică pentru noi? Să vă fie frică pentru voi că n-aveți ce mânca!’. Și mi-a zis o vorbă bunica lui Vlad, ‘toată viața mi-a fost frică de gura lumii și n-am avut decât de suferit din cauza asta’. Și am zis ‘dacă femeia asta la 80 de ani nu are nimic împotrivă, ne-a îmbrățișat și ne-a zis dați-i înainte’, e cel mai frumos lucru. Dacă ești bine acasă, poate să zică lumea ce vrea!”, a completat Andrei Ursu.

Citește și:
Oana Matache, reacție inedită după ce și-a văzut partenerul cu o altă femeie: „O să râd de tine toată viața' VIDEO

Foto: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people