Andrei Aradits, declarații neașteptate despre Andreea Bălan. Ce a dezvăluit actorul despre artistă: „Nu prea ne plăceam”

Andrei Aradits a făcut câteva declarații neașteptate despre Andreea Bălan, alături de care a fost în juriu în emisiunea "Te cunosc de undeva!"

Andrei Aradits, declarații neașteptate despre Andreea Bălan. Ce a dezvăluit actorul despre artistă: "Nu prea ne plăceam"

Alături de Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan, Andrei Aradits a fost în juriul emisiunii „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1. Actorul s-a aflat la masa juraților din anul 2012 și până în 2018, atunci când în locul său a venit Cristi Iacob. 

Andrei Aradits a făcut o serie de confesiuni neașteptate despre Andreea Bălan, alături de care a fost în juriu în show-ul „Te cunosc de undeva!” difuzat de Antena 1. Actorul a luat pe toată lumea prin surprindere cu declarațiile făcute despre artistă, susținând faptul că inițial nu s-au înțeles cei doi. Cu toate acestea, ulterior, lucrurile s-au schimbat între ei. Andrei Aradits a dat și câteva exemple cu aspectele pe care le admiră foarte mult la Andreea Bălan. 

„Nu prea ne plăceam așa. Nici eu pe ea și nici ea pe mine. Până când am găsit poziția din care am privit-o și am zis ok, stai puțin. Dar ce îți place, de fapt, la ea, pentru că sunt multe lucruri care îmi plac la ea. Determinarea ei îmi place, puterea ei de muncă, pe bune vorbesc. Sunt lucruri pe care le admir. Sunt lucruri pe care eu nu le am. Onestitatea ei ușor frustrantă și sociopată îmi place la nebunie. La un moment zicea: „Hai, Aradits să facem o poză.” „Bă, dar lasă-mă în pace, fă și tu poze cu Temișan.” „Nu că el e prea înalt și la tine îmi convine că tu pari inteligent. Mie îmi iese pe plus.” Și are dreptate, mi se pare foarte pragmatic și foarte onest tipul ăsta de relație. Că nu a încercat să mi-o dea pe sub mână. Mi-a zis foarte clar direct, pe față”, a spus Andrei Aradits, în cadrul podcast-ului moderat de Jorge.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Din luna noiembrie a anului 2023, Andrei Aradits prezintă la Antena 1 emisiunea „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”, un quiz show inedit, în care adulții invitați în platou au ocazia de a-și testa cunoștințele învățate în clasele primare alături de copii de clasa a V-a. Pentru actor, este pentru prima dată când e în rolul de prezentator TV, iar provocarea a acceptat-o cu brațele deschise. 

„Propunerea de a prezenta quiz show-ul „Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a?” a venit în mod neaşteptat. Mă aflu pentru prima oară în postura de prezentator şi, aparent, de când port ochelari, par deștept și asta ajută să mă asortez cu titlul emisiunii. E o emisiune de divertisment simpatică, fără a fi neapărat facilă și datorită copiilor putem să păstrăm un umor curat. Puștii sunt foarte simpatici. Sunt fermecători și inteligenți, fix la vârsta perfectă, înainte de „diabolica” pubertate. Când mă raportez la fii-miu, Eric, cumva în capul meu e tot la 10-12 ani”, a declarat Andrei Aradits cu privire la emisiunea „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”, potrivit Libertatea

Citește și:
Coregraful lui Shiloh Jolie-Pitt, dezvăluiri surprinzătoare despre fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt: „Poate fi dificil'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people