Andreea și Cabral Ibacka au trecut prin momente dificile după ce fiul lor, Tiago, s-a confruntat cu probleme de sănătate

Andreea și Cabral Ibacka au ajuns de urgență la spital împreună cu fiul lor, Tiago, care a avut probleme de sănătate.

Andreea și Cabral Ibacka au trecut prin momente dificile după ce fiul lor, Tiago, s-a confruntat cu probleme de sănătate

Andreea și Cabral Ibacka au trecut recent prin momente dificile după ce fiul lor a avut probleme de sănătate. Prezentatorul TV a povestit pe rețelele de socializare ce anume s-a întâmplat cu Tiago, dar și cum se simte acum. 

Pe contul lui de Facebook, Cabral Ibacka a făcut declarații despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat fiul lor. În urmă cu câteva zile, prezentatorul TV și soția lui au ajuns de urgență la spital împreună cu Tiago, acolo unde micuțul a primit îngrijirile medicale necesare. Cabral a mai menționat faptul că el și partenera lui au fost extrem de îngrijorați, însă acum băiețelul lor se simte mult mai bine. 

„Se întâmplă des să povestim atunci când e de bine, zâmbim tot timpul, punem poze când mai plecăm pe ici pe colo. Uite, ăștia suntem noi, ajunși de urgență la spital, acum câteva nopți. Cu febră, cu Tiago supărat, obosiți și îngrijorați. Acum T. e bine. Atunci… Andreea și cu mine, ca orice părinți, leșinați de grijă”, a fost mesajul transmis de Cabral Ibacka pe Facebook. 

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt apreciați de public pentru faptul că vorbesc deschis atât despre momentele frumoase din viața lor, cât și despre cele dificile.

Andreea și Cabral Ibacka s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească, și s-au căsătorit în anul 2011. Au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago, iar prezentatorul TV mai are o fată, care locuiește în Olanda, pe nume Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Într-un interviu acordat acum ceva timp, Andreea Ibacka a vorbit cu sinceritate despre cum s-a schimbat viața lor de cuplu de când au devenit părinți.

„Sigur că s-au schimbat foarte multe din activitățile noastre împreună. Cred că am bifat până acum o singură vacanță singuri și atunci eram gravidă, de fapt. La cinema numeri pe degete de câte ori am fost. Dar încercăm, și mă gândesc că din toamnă începem colectivitatea și cu Tiago și poate că viața noastră chiar se va schimba”, a declarat Andreea Ibacka pentru ego.ro.

Andreea Ibacka a vorbit și despre conflictele care au apărut în relația cu soțul ei, Cabral, în special după ce a venit pe lume primul copil. Actrița a mărturisit că au avut răbdare și că nu au întâmpinat situații dificile.

„Am avut răbdare până acum și nu ne-am scos ochii. Mai mult, acum, la al doilea copil, am fost mai înțelepți. Poate că la primul ne-am mai scos ochii. Sau eu lui, să zicem… Pentru că ai senzația că bărbatul își ia niște libertăți atunci când merge la muncă. El se duce la muncă pentru că este responsabilitatea și datoria lui față de familie, nu neapărat că îi face o plăcere sublimă”, a adăugat Andreea Ibacka.

Citește și:
Ilinca Vandici, dezvăluiri despre modul în care alege să își crească și să își educe fiul: „Nu îmi doresc să am un copil răsfățat'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people