Andreea și Cabral Ibacka au decis să-și vândă apartamentul de la mare. Cum arată locuința lor din Mamaia Nord

Andreea și Cabral Ibacka au luat o decizie importantă în legătură cu viitorul lor.

Andreea Ibacka a anunțat pe rețelele de socializare faptul că ea și soțul ei, Cabral, au luat decizie de a-și vinde apartamentul pe care îl dețin în Mamaia Nord. Actrița le-a oferit urmăritorilor interesați toate detaliile necesare cu privire la locuință. 

Într-o postare făcută pe Instagram, Andreea Ibacka a dezvăluit că ea și Cabral își vând apartamentul din Mamaia Nord. Cei doi au luat această hotărâre pentru că familia lor s-a mărit, ei având doi copii împreună, astfel că și nevoile lor s-au schimbat. 

„SE VINDE!
În ultimii ani am avut cea mai frumoasă casă de pe malul mării. Cu o magie aparte a locului, pe noi ne-a convins s-o cumpărăm în primele 5 minute de când am văzut-o.
Un apartament în MAMAIA NORD, situat fix lângă plajă, amenajat într-un stil care te conduce direct în vacanță.
O investiție bună sau un cămin atât de primitor încât noi am venit şi iarna şi vara şi ne-am simțit la fel de bine.
Foarte aproape de bloc sunt multe spații comerciale, restaurante, distracții pentru copii deschise tot timpul anului.

Și fiindcă familia noastră s-a mărit între timp, iar planurile s-au mai actualizat, ne pregătim să ne luăm rămas bun de la acest cuibușor. Să îl predăm complet mobilat şi utilat unei alte familii care să se bucure de briza mării şi de muzica valurilor. Poate chiar din acest sezon, totul este pregătit.
Recapitulând, avem living și bucătărie deschisă, 1 dormitor, 1 baie, hol, 1 terasă cu vedere la mare, suprafață totală 60 mp utili.
Capacitate de cazare: 4 persoane.
Imobil din 2019, etajul 3 din 5, în bloc cu lift.
Loc de parcare în garaj subteran disponibil separat, la cerere”, se arată în anunțul făcut de Andreea Ibacka pe Instagram. 

Andreea și Cabral Ibacka s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească, și s-au căsătorit în anul 2011. Au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago. Cabral mai are o fată, pe nume Inoke, care locuiește în Olanda, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Andreea Ibacka a vorbit fără rețineri despre soțul ei, Cabral. Actrița a făcut confesiuni sincere despre căsnicia cu partenerul ei de viață.

„A mers la niște cursuri de PR recent! (râde) Serios, într-adevăr avem și activitățile noastre separate. Cred că este important să avem libertate și încredere. Și eu mai plec cu fetele, dar și el mai pleacă cu băieții! Mai mult ca mine! (râde). În general, nu avem o problemă cu chestia asta și nu avem scandal acasă. Pe noi ne-a ajutat, ne-a ținut împreună atâția ani. (n.red. umorul) Dar nu este o rețetă pe care eu să o predau mai departe, nu funcționează la toată lumea. Inclusiv pe noi ne mai trag prietenii de mânecă și ne întreabă: „Nu te-ai supărat că a zis despre tine că porți pantaloni de instalator prin casă și nu ești sexy?”. Nu, nu m-am supărat! Sau: „El nu s-a supărat pentru că ai zis că este bătrân?”. Nu, știe și el că e bătrân!”, a povestit actrița pentru EGO.ro.

Andreea Ibacka a mărturisit că i-ar plăcea să mai joace alături de soțul ei într-un proiect de televiziune sau un film.

„Da, de ce nu? În general, proiectele pe care le-am făcut împreună au ieșit mișto și au potențial! Nu ne-am mai potrivit noi în ultimii ani la priorități, program. La un moment dat cred că ar fi tare, da! Să pot să îi fac în film tot ce nu am voie în realitate, nu? Și să nu mă pedeapsească nimeni! Domnilor producători, regizori, scenariști, puteți oricând să îi dați lui Cabral un rol de stalker al meu, ca să fie ca în viața reală!”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Citește și:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, marcați de o întâmplare dramatică la care au fost martori în vacanță în Italia: „A venit elicopterul pe plajă, ne-a evacuat…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people