Andreea Răducan, dezvăluiri inedite după 8 ani de căsnicie cu Daniel Tandreu: „A fost un moment special”

Andreea Răducan a oferit detalii inedite despre relația cu soțul ei, Daniel Tandreu, cu care este căsătorită de 8 ani.

Andreea Răducan, dezvăluiri inedite după 8 ani de căsnicie cu Daniel Tandreu: "A fost un moment special"

Andreea Răducan, acum în vârstă de 40 de ani, este căsătorită cu Daniel Tandreu de 8 ani, și împreună au doi copii. Fosta gimnastă a dezvăluit cum a fost cucerită de soțul ei și care este secretul unei relații care durează de peste 12 ani.

Andreea Răducan, detalii despre relația cu partenerul ei

Înainte de a o întâlni pe Andreea Răducan, Daniel Tandreu a petrecut mulți ani trăind în străinătate. Într-un interviu acordat revistei VIVA!, Andreea Răducan a povestit cum l-a întâlnit pe Daniel și a descris parcursul relației lor romantice.

„Pentru că tot povesteam că nimic nu este întâmplător în viață, prin intermediul unor prieteni comuni, așa ne-am cunoscut. Daniel a copilărit în Germania. După ce a încheiat studiile și a căpătat experiența necesară în diferite țări, în domeniul în care a activat, a decis să revină în România. Asta se întâmpla în anul 2012”, a declarat Andreea Răducan.

Înainte de a-și oficializa relația, Andreea Răducan și Daniel Tandreu au fost împreună timp de câțiva ani. Fosta gimnastă a împărtășit detalii despre momentul în care partenerul ei i-a făcut propunerea de a deveni soția lui.

„Așa este. Chiar am glumit spunând că de un ciclu olimpic a fost nevoie ca să ne căsătorim. Pare că ne-am pregătit împreună pentru o ediție a Jocurilor Olimpice. Îmi amintesc cu mare bucurie momentul cererii în căsătorie. Tocmai revenisem de la un Campionat European, unde am însoțit echipa României, și m-a așteptat să mergem împreună la munte. Pregătise surpriza în detaliu și a fost nevoie să urcăm până sus, la Crucea Caraiman, pentru acest moment. Deși era iunie și hainele de pe noi nu erau prea groase, sus, la peste 2000 de metri, erau încă petice de zăpadă. Însă Daniel avea rucsacul pregătit cu cele necesare. A fost un moment special”, a adăugat Andreea Răducan.

Deși Andreea Răducan are o carieră impresionantă în lumea sportiv, iar soțul ei are o carieră în economie, relația lor a fost mereu una armonioasă. Fosta gimnastă a povestit că în relația lor există echilibru, aceasta fiind bazată pe iubire, respect și încredere.

„Eu cred că o relație funcționează bine atunci când există respect, iubire și încredere. Pasiunea pentru sport o avem amândoi, chiar dacă el activează în domeniul economic. Viețile noastre s-au schimbat într-un mod foarte plăcut. Au venit pe lume doi copii minunați, pe care îi așteptam cu toată dragostea, am schimbat locuința, am călătorit împreună. Și, așa cum arată totul acum, nu pot să vorbesc decât despre plusuri”, a mai spus fosta gimnastă.

Andreea Răducan și Daniel Tandreu și-au unit destinele în toamna anului 2016. Un an mai târziu, au devenit părinții unei fetițe, Amira Sophia, care a fost botezată de către fostii antrenori ai Andreei, Octavian Bellu și Mariana Bitang. Doi ani după nașterea fiicei lor, familia s-a mărit cu un băiețel, Andrei Filip.

Astăzi, Andreea Răducan colaborează cu Forul Olimpic Român. Ea a comentat competițiile de gimnastică feminină la Jocurile Olimpice din Atena, în 2004. În 2010, a lansat prima ediție a autobiografiei sale, „Reversul medaliei”, care a fost reeditată și extinsă în 2012. Între 2017 și 2020, Andreea a ocupat funcția de președintă a Federației Române de Gimnastică.

Citește și:
Festivalul de Film de la Veneția 2024: cele mai spectaculoase apariții pe covorul roșu la ceremonia de deschidere

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people