Andreea Marin și fiica ei, Violeta, ședință foto împreună: „O prețioasă amintire pentru noi”

Andreea Marin și fiica ei, Violeta, sunt protagonistele unei ședințe foto inedite. Ce a dezvăluit vedeta despre această experiență?

Andreea Marin și fiica ei, Violeta, ședință foto împreună: "O prețioasă amintire pentru noi"

Andreea Marin și fiica ei, Violeta, sunt foarte apropiate. Cele două au o relație extrem de specială, despre care de fiecare dată vorbesc cu multă emoție. 

Andreea Marin și fiica ei au realizat recent o ședință foto inedită pentru proiectul Secret Nipple. Vedeta a oferit mai multe detalii despre această experiență trăită și a împărtășit un scurt video cu o serie de cadre cu ea și Violeta. 

„Sentimente pentru o viață ce ne leagă pe noi, cele două Violete, și cu un fir nevăzut, suntem legate de mama mea, Violeta, înger în cer ce ne-a lăsat moștenire numele și emoțiile ei, sădite în fiecare dintre noi… Nu am cuvinte să mulțumesc pentru această zi de neuitat echipei extraordinare care a făcut posibilă ședința foto mamă-fiică pentru sufletul nostru și acest video – o prețioasă amintire pentru noi”, a fost mesajul transmis de Andreea Marin pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Andreea Marin și Violeta au o comunicare deschisă și consideră că pe lângă relația mamă-fiică, cele două sunt și foarte bune prietene. Fiica vedetei a avut destul de puține apariții publice, deși părinții ei sunt de multă vreme în lumina reflectoarelor.

Andreea Marin e alături de fiica ei în toate etapele prin care trece și o ajută cu sfaturi atunci când este nevoie. 

„Nu trebuie să existe tabuuri, sunt deschisă să vorbim despre subiecte care îi pot influența viața, este chiar necesar. Eu nu am avut-o pe mama alături de mine când aveam mai mare nevoie de ea, s-a stins când aveam 9 ani, și mi-au lipsit enorm dialogurile cu ea. Caut să umplu golurile pentru fiica mea, atât cât îmi stă în putere. Iubirea mea pentru ea depășește orice obstacol, ea e inima mea„, a spus Andreea Marin într-un interviu pentru revista VIVA!.

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică se gândește să studieze Dreptul într-o altă țară. Vedeta a povestit acum ceva timp despre planurile de viitor ale Violetei. 

„Se gândește deja către facultate. Deși mai sunt doi ani, dar știi cum zboară? Dacă au zburat cei 15 și e înaltă cât mine. Își dorește foarte mult să studieze Dreptul la momentul acesta. Vom vedea. Undeva peste Ocean, așa visează. Eu o susțin. Ca mamă o susțin. Mi s-ar părea chiar frumos să reușească. Acum încerc să-i și spun că în doi ani se pot schimba lucrurile și că mai poți să-ți schimbi părerea și te poate acapara un alt vis, o altă pasiune. Ea e foarte hotărâtă, dar eu știu cum e”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV.

Andreea Marin a mărturisit că îi acordă tot sprijinul fiicei sale. Cu toate astea, a recunoscut faptul că o afectează decizia de a studia departe de România.

„Nu e ușor să știu asta. Și sincer, am nopți când mă gândesc cu lacrimi în ochi la povestea asta. Nu e deloc simplu să știi că pleacă de acasă copilul tău. Și dacă pleacă de aici până la Roman, de unde sunt eu, dar să știi că îți e mai greu de ajuns și nu îți e la îndemână să-l îmbrățișezi.”

Citește și:
Cristina Bâtlan s-a logodit. Antreprenoarea a fost cerută în căsătorie în secret

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people