Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, declarații inedite despre relația lor. Formează un cuplu de șapte ani: „Am trecut prin multe împreună”

Andreea Marin și partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, formează un cuplu de șapte ani.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o poveste de dragoste de șapte ani. Vedeta și partenerul ei sunt discreți când vine vorba de relația lor, dar surprind cu aparițiile lor împreună la diverse evenimente.

De șapte ani, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu. O perioadă, cei doi au avut o relație la distanță. Până să se întoarcă în România, partenerul vedetei a lucrat în Africa, iar călătoriile sale în străinătate erau la ordinea zilei. Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au o relație solidă, iar experiențele pe care le-au întâmpinat de-a lungul timpului i-au apropiat și mai mult. Într-un interviu acordat recent, au povestit mai multe despre povestea lor de dragoste. 

„Sunt fericită să spun că iubirea noastră are acum cei 7 ani de acasă, căci atât am împlinit, eu simt că e o relație coaptă ca un măr cu obrajii roșii, matură și înțeleaptă, dar și copilăroasă în același timp, am trecut prin multe împreună și parcă acum mă simt cel mai bine în doi. Ne știm dorințele reciproc, venim cu căldură unul către altul, ne sprijinim la greu, râdem împreună cu poftă, și azi ca și odinioară, și am clădit mult umăr lângă umăr. E o încredere care s-a consolidat în timp, o potrivire și o prietenie profunde, așa simt eu, dublând iubirea exprimată prin atracție, care se poate pierde în timp, dacă nu există aceste valori pe care ea să se sprijine pe termen lung”, a declarat Andreea Marin pentru VIVA!

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au vorbit și despre valorile care stau la baza relației lor. 

„Să-i vrei cu adevărat binele celuilalt. Să-i fii și iubit, dar și prieten devotat. Să treci cu înțelegere și peste greutățile vieții, în doi. Nu mai au ce căuta egoismul, concurența, frustrările într-un cuplu, pentru că atunci nu are nicio șansă spre a se suda”, a spus Andreea Marin.

Adrian Brâncoveanu a punctat faptul că respectul și comunicarea ocupă locuri importante într-o relație sentimentală. 

„În opinia mea, respectul, comunicarea și sprijinul ar trebui să fie priorități clare în relația de cuplu. Mai mult de atât, ține de dialectica intimă dintre doi oameni, nu simt nevoia să vorbesc public mai mult despre noi doi”, a completat Adrian Brâncoveanu pentru sursa citată anterior. 

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Recent, Andreea Marin a făcut mărturisiri despre partenerul ei, Adrian Brâncoveanu. Cu ocazia asta, vedeta a dezvăluit care este secretul relației lor armonioase. 

„Nu-ți închipui că el e mai calm. E un om energic, pus pe treabă, ne potrivim foarte bine și în punctul acesta și cred că de aceea suntem și după 7 ani și ceva împreună și construim în continuare”, a declarat Andreea Marin pentru cancan.ro.

În continuare, Andreea Marin a vorbit despre lucrurile pe care le apreciază la Adrian Brâncoveanu.

„Statornicia, pentru că e atât de important să simți că ai lângă tine un om pe care vrei să-l susții și care te susține și care îți este aproape chiar și când e departe, cum e cazul acum. El lucrează în străinătate și la începutul relației noastre au fost de asemenea 3 ani în care el era consul pe un alt continent și iată că, prin grijă, prin vorbele bune, prin sprijin concret lucrurile au mers frumos mai departe. E foarte important să fii om de fapt, să-i fii și prieten celuilalt, nu e vorba doar de atracție într-o relație”, a adăugat Andreea Marin pentru sursa citată.

Citește și:
Ilinca Vandici, dezvăluiri despre viața ei personală după divorț: „Omul potrivit la locul potrivit'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people