Andreea Marin, reacție în urma criticilor privind realizările fiicei sale, Violeta: „Tot ce trăim e obținut pe meritul nostru”

Andreea Marin a reacționat după ce a fost criticată pe social media în urma unei reușite obținute de fiica sa, Violeta.

Andreea Marin, reacție în urma criticilor privind realizările fiicei sale, Violeta: "Tot ce trăim e obținut pe meritul nostru"

Andreea Marin a împărtășit recent cu fanii un moment important din viața fiicei sale. Violeta a participat la un important summit din America, organizat pentru tineri, fiind singura adolescentă din România prezentă la eveniment.

„Pentru prima dată în viață, datorită Violetei, am ajuns într-un colț de lume neașteptat, în care nu m-aș fi gândit să merg prea curând, cu siguranță. Nu știam mai nimic despre San Diego, deși ani la rând fusesem în California, la nici două ore distanță, la Los Angeles, pe vremea când eram corespondent al știrilor naționale la premiile Oscar. Și am descoperit astfel un colț de lume cu adevărat special, altfel decât America pe care o știam sau bănuiam – un loc în care m-aș întoarce mereu fără ezitare. Dar mai important decât atât, acum știu că fiica mea a crescut și, prin forțe proprii, luându-și deciziile în mâinile sale, a depășit interviurile succesive de calificare, eseul, cerințele online ale binecunoscutei Fundații Tony Robbins și a devenit singura adolescentă ce avea să plece din România anul acesta spre America, pentru a petrece o săptămână intensă de învățare, inspirațională la Global Youth Leadership Summit din San Diego, experiență care a marcat-o pozitiv, alături de tineri din zeci de țări din întreaga lume și traineri binecunoscuți la nivel mondial”, a spus vedeta.

Andreea Marin a declarat că este extrem de mândră de reușita fiicei sale, sperând că astfel de experiențe o vor ajuta pe viitor.

„Ne e teamă că nu se vor descurca fără noi, dar pentru copiii acestui secol nu mai există granițe, când unitatea de măsura care contează e capacitatea minții lor. O astfel de bursă e șansa care schimbă viziunea unui tânăr la început de drum, îi dă aripi către viitor. Aproape că n-ar fi avut nevoie de însoțitori până în campusul universității unde am lăsat-o să se descurce singură, dar cu siguranță eu am avut nevoie să-i fiu în preajmă, nu m-am desprins ușor. Să fim cu toții sănătoși, să ne vedem copiii mergând pe drumul lor, spre liniștea inimii noastre!”, a mai povestit Andreea Marin.

După ce a făcut această postare, Andreea Marin a primit un comentariu din partea unei persoane, în care e criticată și i se pune la îndoială reușita fiicei sale, Violeta, pe forțele proprii. 

„Succes pe mai departe! Dar de ce tot timpul ajung copiii vedetelor pe o scară mai înaltă? Oare ceilalți copii nu și-ar fi dorit un succes la fel de mare? Doar Violeta are potențial? Ca întotdeauna, cine are bani și pile, copiii studiază și experimentează mai altfel decât ceilalți. Succes vedetelor!”, se arată în comentariul acelei persoane.

La scurt timp, a venit și răspunsul din partea Andreei Marin

„Greșit. Niciodată nu am acționat ca o vedetă, ci am avut mereu bun simț și nu îmi cresc altfel nici copilul, iar tot ce trăim e obținut pe meritul nostru, cu multă muncă în spate.”

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, vrea să facă studiile în străinătate, iar vedeta a dezvăluit recent cum privește plecarea tinerei de acasă. Fosta prezentatoare TV a recunoscut că este grea despărțirea de copilul ei, însă știe că această oportunitate va fi benefică pentru dezvoltarea și viitorul Violetei. 

„Vrea să urmeze Dreptul. Mă pregătesc emoțional pentru plecarea ei. Nu e ușor. Cred că orice părinte își poate închipui că, în general, despărțirea de copil din orice motiv ar fi nu e ușoară, dar te gândești la viitorul lui. Vrea să plece în Statele Unite. O să mă vedeți mai rar. Cred că o să mă vedeți tot timpul în excursie. Tinerii din ziua de azi sunt foarte puternici. Noi suntem mai emotivi, ca părinți. Nouă ne e mai greu, dar ei deschid larg aripile și abia așteaptă. Mai are doi ani, urmează Bacalaureatul și apoi facultatea”, a spus Andreea Marin în cadrul unui interviu pentru emisiunea „Teo Show” de la Kanal D. 

Citește și:
Ce spune Lora despre presupusul conflict cu Delia din cauza unei piese a trupei Azur: „Nu am vrut să iasă niciun tărăboi'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people