Andreea Marin răspunde cu o ironie tăioasă unei întrebări despre Ștefan Bănică

Andreea Marin răspunde ironic atunci când este întrebată despre fostul său soț, Ștefan Bănică. Ce a declarat prezentatoarea TV?

Andreea Marin răspunde cu o ironie tăioasă unei întrebări despre Ștefan Bănică

Andreea Marin răspunde de fiecare dată în cele mai diplomate moduri atunci când este întrebată, în felurite apariții TV sau interviuri, despre detalii din viața sa personală, pe care a ținut de-a lungul anilor să o păstreze departe de privirile indiscrete ale publicului. De altfel, supranumita Zână a Surprizelor (după numele emisiunii care a făcut-o extrem de populară, „Surprize, Surprize”) este celebră pentru reținerea de care dă dovadă în cele mai multe ocazii, prezentând mereu în fața publicului o imagine impenetrabilă.

Nu a mai fost cazul recent, însă, atunci când, în cadrul emisiunii „Teo Show” de la Kanal D prezentatoarea a fost întrebată dacă ar mai fi dispusă să colaboreze cu fostul său soț, Ștefan Bănică. Relația dintre cei doi, care au fost căsătoriți între 2006 și 2013 și care au împreună o fiică, Violeta, nu s-a sfârșit în cele mai amiabile condiții, și cu siguranță acesta este motivul pentru care Andreea Marin răspunde ironic uneori la întrebările despre el, cum a fost cazul și acum.

Întrebată în cadrul emisiunii „Teo Show” dacă ar dori vreodată să colaboreze cu Bănică pentru realizarea unei emisiuni de televiziune, Andreea Marin răspunde tăios.

„Nu am facut altceva decât să ne despărţim în viaţa privată, nu e nici o problemă să colaborăm. Teoretic, practic nu pot să spun. E mai bine uneori să rămânem cu teoria.”, a declarat vedeta.

Cuplul format din Andreea Marin și Ștefan Bănică are împreună o fiică acum adolescentă, Violeta, care a colaborat recent cu tatăl ei pentru lansarea unei piese. Născută în 2007, Violeta se bucură de o mare popularitate și și-a descoperit recent pasiunea pentru fotbal, sport pe care învață să îl practice, având de partea sa susținerea celebrei sale mame. În prezent, Andreea Marin este într-o relație de durată cu Adrian Brâncoveanu.

Citește și:
Cum arăta Pavel Bartoș în adolescență. Cu greu l-ai recunoaște

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people