Andreea Marin, probleme în vacanța din SUA: „Momentele de liniște și soare au fost acaparate”

Andreea Marin a plecat într-o vacanță de vis în SUA, unde are parte de clipe de neuitat, dar și de câteva probleme.

Andreea Marin, probleme în vacanța din SUA: "Momentele de liniște și soare au fost acaparate"

Andreea Marin se bucură de o vacanță de vis în California, SUA, unde a plecat pentru a petrece câteva zile departe de grijile cotidiene. Cu toate că se află într-o locație superbă, vedeta a transmis că se confruntă cu unele probleme din cauza caniculei. Chiar și peste ocean, temperaturile sunt foarte ridicate, însă vedeta de televiziune face tot posibilul să se adapteze situației.

Fosta prezentatoare TV a plecat în vacanță în San Diego, California, și a postat câteva fotografii de la piscină, unde se relaxează pe șezlong și încearcă să obțină un bronz de invidiat. Cu toate că se confruntă cu temperaturi excesive, Andreea Marin încearcă să profite și să se bucure de timpul petrecut în acest loc frumos.

Andreea Marin, vacanță de vis în SUA

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, unde este foarte activă și îi ține pe fani la curent cu toate noutățile, Andreea Marin a oferit mai multe detalii despre vacanța din SUA. Deși are parte de peisaje unice și se bucură de relaxare la piscină, căldura este un motiv de disconfort. Cu toate acestea, vedeta este dispusă să îndure canicula atât timp cât se ascunde sub umbrelă și se bucură de o carte pe placul ei.

„Căldură mare, mon cher! Dar nu pot lăsa cartea asta din mână, citesc și sufăr, și e doar vina mea: cine m-a pus să călătoresc împreună cu ea?! Zborul peste ocean și momentele de liniște la soare au fost acaparate de Lifespan, trag umbrela aproape, îmi iau crema de soare drept aliat și o devorez, pagină cu pagină, până la apus promit s-o dau gata- deocamdată m-a dat gata pe mine chiar ea. Am comandat volumul online înainte să plec din țară.(…) Poți afla o grămadă de detalii utile pentru propria viață, despre echilibru, sănătate și longevitate dincolo de ceea ce știam cei mai mulți dintre noi până acum, îți recomand să citești cartea care are și un subtitlu ce te intrigă atunci când citești: ‘De ce îmbătrânim și cum să nu o mai facem. Ar fi minunat să știm cu toții ce scrie în ea!”, a povestit Andreea Marin pe Facebook.

Fanii Andreei Marin se întreabă cum reușește vedeta să se mențină în formă. Vedeta în vârstă de 48 de ani a povestit recent care este dieta pe care o urmează în prezent și în ce constă mai exact. Andreea Marin a dezvăluit că în perioada sărbătorilor nu se abține de la a degusta diverse preparate și nu ține diete restrictive.

Cum se menține vedeta în formă

Cu toate acestea, după acele momente festive, ea are grijă să adopte o alimentație echilibrată. Înainte de a face orice fel de modificări în planul său alimentar, vedeta se consultă întotdeauna cu medicul nutriționist și urmează cu strictețe recomandările acestuia, pentru a evita eventualele probleme care ar putea afecta sănătatea ei în viitor.

„În prezent, din ianuarie, am început o dietă scandinavă numită NUPO – prescurtarea de la Nutritional Power, pentru că e o dietă foarte bogată în nutrienți, minerale, vitamine, fibre, proteine, deși este săracă în calorii, dar cu o mare varietate de feluri de mâncare gustoase ce se pregătesc rapid, în 2 până la 4 minute, și astfel e ușor de urmat”, a declarat Andreea Marin pentru VIVA!

Citește și:
Ce decizie a luat Simona Pătruleasa, după 15 ani de căsnicie: „Nu am negociat nimic'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people