Andreea Marin, mesaj emoționant pentru partenerul ei de viață. Ce i-a transmie vedeta lui Adrian Brâncoveanu, care a împlinit 38 de ani

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de aproape 6 ani.

Andreea Marin, mesaj emoționant pentru partenerul ei de viață. Ce i-a transmie vedeta lui Adrian Brâncoveanu, care a împlinit 38 de ani

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc de aproape 6 ani o frumoasă poveste de iubire, iar cei doi sunt de nedespărțiți. Vedeta de televiziune a dezvăluit de-a lungul timpului care este secretul relației lor fericite și cum reușesc să treacă peste greutățile din cuplu. În ciuda faptului că între cei doi este o diferență de vârstă de 10 ani, fosta prezentatoare TV este mai fericită ca oricând.

Adrian Brâncoveanu a împlinit zilele trecute 38 de ani, iar vedeta a marcat aniversarea acestuia printr-un mesaj emoționant, dezvăluind și mai multe imagini inedite cu partenerul ei, fotografii în care cei doi apar împreună în diverse ipostaze.

„Anii trec, zboară ca vântul
Printre ramuri și-ți șoptesc:
‘Nu ești singur, un alt suflet
Ți-e alături.” Te iubesc!
La multi ani, ecoul meu!”, este mesajul transmis de Andreea Marin.

Andreea Marin, declarații despre relația cu Adrian Brâncoveanu și nuntă

Andreea Marin a fost căsătorită cu Cristian Gheorghiță, între 1995 și 1998, cu Ștefan Bănică, din 2006 până în 2013, alături de el având și o fiică pe nume Violeta, și cu Tuncay Ozturk, între 2014 și 2017.

Într-un interviu pentru VIVA!, Andreea Marin a făcut mărturisiri despre începutul relației cu Adrian Brâncoveanu și despre ceea ce a simțit atunci când și-a dat seama că are sentimente față de el.

„Ne-a unit suferința fiecăruia, nu era un moment fast pentru niciunul dintre noi, viața ne-a adus astfel împreună la greu și sufletele noastre s-au deschis în mod firesc. Nu a fost dragoste la prima vedere pentru mine și mă bucur că a fost așa, pentru că am crescut împreună bazându-ne pe valori comune și pe sentimente care au crescut în timp, nu pe aparențe. De atunci până azi, am construit mult în doi.”

Întrebată dacă s-ar mai vedea la Starea Civilă, Andreea Marin a oferit un răspuns surprinzător:

„Nu am nimic împotriva căsătoriei, în pofida nepotrivirilor din viața mea, se întâmplă, dar nu trebuie trase linii și concluzii radicale pentru că nu ne iese ceva cum ne dorim în viață. De aceea există speranță și viitor. Să învățăm să clădim mai bine”, a mai spus Andreea Marin pentru VIVA!.

Andreea Marin este o fire deschisă și sinceră, iar când vine vorba despre mărturisiri legate de relația sa, vedeta spune lucrurilor pe nume. Aceasta a oferit câteva dezvăluiri despre cum vede diferența de vârstă dintre ea și Adrian Brâncoveanu, într-o notă comică.

„Este mai tânăr cu 10 aproape 11 ani. Nu văd nicio problemă în asta. Nu este prima relație în care sunt cea mai vârstnică, pe de altă parte se ține bine bătrânica, în sensul în care văd oameni de vârsta mea care arată mult mai vârstnici. Din punctul ăsta de vedere nu există nicio urmă de problemă între noi. Dacă ne vezi pe stradă nu spui ca există această diferență între noi și atâta vreme cât ne potrivim la minte, trup și suflet, nu văd nicio problemă”, a spus Andreea Marin în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Citește și:
Blake Lively, aspru criticată pe rețelele de socializare după ce și-a lansat o nouă afacere

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people