Andreea Marin, mărturisiri sincere despre conflictele cu fiica ei, Violeta: „Mă cert cu ea pentru că îmi spune…”

Andreea Marin a dezvăluit care este motivul pentru care o ceartă pe fiica ei, Violeta, în ultima perioadă.

Andreea Marin, mărturisiri sincere despre conflictele cu fiica ei, Violeta: "Mă cert cu ea pentru că îmi spune..."

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate personalități din showbiz-ul autohton, iar în ultima perioadă a avut tot mai multe apariții alături de fiica ei, Violeta. Recent, fosta prezentatoare TV a vorbit deschis despre responsabilitățile pe care le are fiica ei și motivele care duc de cele mai multe ori la o ceartă între ele.

Vedeta TV se mândrește din plin cu fiica ei, în vârstă de 16 ani. Violeta este o elevă conștiincioasă, iar în ultima perioadă s-a implicat în acțiuni de voluntariat. Cum timpul liber este limitat, fiind mai tot timpul ocupată cu diverse proiecte, tânăra nu reușește să se odihnească suficient, lucru ce o deranjează pe mama ei. De curând, Violeta a organizat, alături de colegii de liceu, un eveniment de amploare la Palatul Parlamentului, despre care a oferit mai multe detalii.

„A fost o experiență foarte stresantă fix înainte de eveniment. Eu nu am avut experiența asta de a organiza un eveniment atât de mare și ne-am întâlnit cu miliarde de probleme”, a explicat Violeta în emisiunea Exclusiv VIP, unde a fost susținută de mama ei.

De ce ajung la ceartă Andreea Marin și fiica ei, Violeta

În cadrul aceleiași emisiuni, cele două au vorbit și despre relația lor mamă-fiică. Aici, Andreea Marin a intervenit și a recunoscut că este îngrijorată pentru starea fiicei sale, care nu doarme suficient din cauza lucrurilor pe care le are de făcut.

„Voluntariatul este o cultură pentru ea și pentru colegii ei. Mă bucură tare mult entuziasmul pe care văd că îl are. Îți spun sincer, fiind în an terminal, are foarte mult de învățat, doarme foarte puțin”, a spus vedeta, contrazisă de Violeta.

„Nu este adevărat!”

„Azi noapte la ora 2 (n.r. – s-a culcat) și la 6 e în picioare”, a adăugat Andreea Marin.

„5- 6 ore! Uneori 2-3 ore. Mă mai mențin un pic, dau examenul și după mă culc”, a continuat Violeta, conform wowbiz.ro.

Andreea Marin este și ea activist umanitar și știe ce presupune programul încărcat. Cu toate acestea, fiica sa îi spune mereu că face lucrurile cu pasiune și nu dorește să lipsească de la activități.

„Nu este deloc ușor și eu ca activist umanitar am ajuns să spun: Gata, punct cu voluntariatul, vreau să văd că dormi și mă cert cu ea pentru că îmi spune că nu e acolo ca să bifeze ceva, ci că este acolo pentru că ea chiar crede în cauzele astea.”, a spus Andreea Marin.

„Este o chestie foarte importantă să crezi în ceea ce faci. Mulți oameni se duc la voluntariat pentru că vor să-și pună ceva nou pe CV, dă bine pentru o școală internațională, dar eu chiar cred că fac o schimbare dacă strâng gunoiul de pe jos. De exemplu, eu merg săptămânal la un centru de reabilitare pentru femei și tineri, sunt două căsuțe, una de bărbați și una de femei, vorbim de cei care trec prin adicții, substanțe interzise, țigări și mama uneori îmi zice: Nu merge săptămâna asta că trebuie să dormi, iar eu îi spun nu, pentru că eu vreau să merg, chiar dacă trebuie să mă trezesc la 7 sau 8 dimineața, nu mă interesează, e o pasiune, mie-mi pasă.”, a completat Violeta.

Citește și:
Best dressed la Oscar 2024: ce vedete au strălucit pe covorul roșu?

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people