Andreea Marin, în ipostaze inedite în vacanță. Cum s-a filmat vedeta pe plajă, în costum de baie

Aflată în vacanță, vedeta și-a surprins fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare cu un videoclip în care apare în costum de baie.

Andreea Marin se bucură acum de o siluetă admirabilă, după ce a reușit să piardă 20 de kilograme într-un an și jumătate. Fosta prezentatoare de la „Surprize, Surprize” își completează garderoba cu haine din colecția fiicei sale, Violeta, în vârstă de 16 ani, și a dezvăluit la ce trucuri a apelat pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite figuri din lumea showbizului românesc, a surprins pe toată lumea cu transformarea sa uimitoare. Vedeta a reușit să slăbească impresionant, eliminând nu mai puțin de 20 de kilograme și purtând acum haine cu trei mărimi mai mici decât înainte. Vedeta se mândrește cu o siluetă asemănătoare celei din perioada liceului.

Aflată în vacanță, vedeta și-a surprins fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare cu un videoclip în care apare în costum de baie.

„Este momentul să încep din nou să visez”, este mesajul transmis de Andreea Marin.

Fanii au copleșit-o cu complimente, urându-i vacanță plăcută și apreciind ipostaza naturală în care a apărut pe internet.

„Frumoasă ca întotdeauna!”, „O doamnă distinsă și foarte frumoasă! Concediu plăcut!”, „Wow! Pe zi ce trece, ești tot mai frumoasă!”, „Ești cea mai frumoasă femeie din lume”, sunt câteva dintre comentarii.

Ce dietă urmează Andreea Marin

Andreea Marin a surprins acum cu dezvăluirea că a renunțat la dieta pe care o urma, însă a schimbat alimentația pentru a se menține în formă.

„Nu mai țin nicio dietă, acum am intrat într-un ritm normal de viață, pentru că am ajuns la greutatea dorită, nu am de gând să țin diete toată viața, dar trăiesc moderat. Corpul meu s-a învățat cu asta, nu mi se mai pare ceva greu. Mănânc porții mai mici, mânânc un singur fel la masă, nu amestec de fapt și totul este bine. Fac și sport de două ori pe săptămână, pentru menținere. Deci, se poate.”, a declarat Andreea Marin pentru Spynews.ro.

Fosta prezentatoare a mărturisit că i s-a părut dificil la începutul dietei, însă pe parcurs s-a obișnuit cu restricțiile alimentare, fiind foarte mândră de forma sa fizică din prezent.

„Am crezut că să fie foarte greu să pierd 20 de kilograme, îmi pusesem în minte să ajung ca în liceu. Într-un an, pas cu pas, slăbind 1 kilogram, 2 maxim. Eu nu am făcut excese, am ascultat de nutriționist. Am urmat pe etape diverse diete progresiv, astfel încât să-mi învăț corpul cu o nouă viață. Efortul a fost să ascult ce mi se spune să fac, de fapt asta nu facem noi, le știm pe toate, dar le facem!? După aceea lucrurile s-au așezat, după aceea am scăpat de acea senzație de foame, de poftă și așa mai departe. Îți reeduci corpul, să spun așa. O lună, două a fost mai dificil, după aceea am intrat într-o normalitate și mi-am și spus în gândul meu: De ce nu o fi făcut eu asta și înainte”, a declarat vedeta pentru sursa citată.

Andreea Marin împrumută hainele fiicei sale, după ce a slăbit 20 de kilograme

Această schimbare spectaculoasă nu doar că a adus beneficii fizice, ci și emoționale pentru Andreea Marin, care acum se simte eliberată și fericită, fără nicio restricție alimentară. Fosta prezentatoare TV a căutat asistență din partea unui nutriționist pentru a scăpa de kilogramele în plus, iar rezultatele au venit prompt.

„Am învățat să mănânc într-un anume fel în care nutriționistul mi-a spus că voi fi într-o formă bună dacă respect aceste mici reguli. Și nici măcar nu este greu de respectat. Am slăbit pe parcursul unui an și jumătate. Sigur că pe parcursul acestei perioade au existat restricții, dar acum nu mai am nicio restricție. Înainte purtam la haine mărimea 44-46, iar acum am ajuns la măsurile 38-40, în funcție de croiala vestimentațiilor. Am slăbit trei numere”, a declarat Andreea Marin, pentru viva.ro.

La vârsta de 49 de ani, Andreea Marin folosește acum hainele fiicei sale, Violeta. Vedeta a dezvăluit că are o relație extraordinară cu fiica sa, în vârstă de 16 ani și jumătate, și că se simt mai degrabă ca două surori decât ca mamă și fiică. Ele împărtășesc gândurile și, desigur, garderoba împreună.

„Suntem fete, ne place schimbul de haine. Facem schimb de haine, dar și de impresii, ca fetele. Violetei îi vin acum hainele mele din liceu și e plăcut să vezi asta. Îmi place că am ajuns la greutatea de odinioară”, a dezvăluit Andreea Marin.

Citește și:
Lupta pentru domeniul Château Miraval continuă. Ce acuzații îi aduce Angelina Jolie fostului său soț, Brad Pitt

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people