Andreea Marin, dezvăluiri inedite despre locul unde își petrece vacanța: „E cel mai frumos tărâm”

Andreea Marin a plecat în vacanță într-o destinație de vis.

Andreea Marin este o împătimită a vacanțelor în destinații superbe, cu plaje aurii și peisaje de vis. Recent, vedeta a plecat din România pentru a se bucura de câteva zile într-o locație în care revine de fiecare dată la fel de încântată.

Andreea Marin, vacanță de vis pe Insula Capri

Andreea Marin a spus în repetate rânduri că iubește Italia, în special insula Capri, cea mai mică din Marea Tireniană. Aceasta este renumită pentru apele turcoaz, vegetația luxuriantă și peisajele sale unice. Fosta prezentatoare TV a revenit și vara aceasta pe insulă, unde are parte de tot răsfățul.

„Avion spre Napoli, feribot până în insula Capri, bucuria sosirii! Atât de cunoscut îmi e acest loc binecuvântat de pe pământul străbătut de mine în lung și în lat, fiecare piatră și scoică parcă îmi aparțin dintotdeauna

Știu orice alee, am călcat pragul fiecărui muzeu și visez istoria locului, orice cale pe mare îmi pare familiară, iubesc fiecare val, fir de nisip și pom în floare, simt gustul bunătăților gătite pretutindeni. E cel mai frumos tărâm pe care-mi doresc să ajung an de an întreaga mea viață, o bijuterie pe care oamenii de aici au știut să o prețuiască și să o păstreze peste timp cu tot ceea ce îi dă identitate”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Aflată în vacanță, vedeta și-a surprins fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare cu un videoclip în care apare în costum de baie.

„Este momentul să încep din nou să visez”, este mesajul transmis de Andreea Marin.

Fanii au copleșit-o cu complimente, urându-i vacanță plăcută și apreciind ipostaza naturală în care a apărut pe internet.

„Frumoasă ca întotdeauna!”, „O doamnă distinsă și foarte frumoasă! Concediu plăcut!”, „Wow! Pe zi ce trece, ești tot mai frumoasă!”, „Ești cea mai frumoasă femeie din lume”, sunt câteva dintre comentarii.

Cum se menține vedeta în formă

Andreea Marin a surprins acum cu dezvăluirea că a renunțat la dieta pe care o urma, însă a schimbat alimentația pentru a se menține în formă.

„Nu mai țin nicio dietă, acum am intrat într-un ritm normal de viață, pentru că am ajuns la greutatea dorită, nu am de gând să țin diete toată viața, dar trăiesc moderat. Corpul meu s-a învățat cu asta, nu mi se mai pare ceva greu. Mănânc porții mai mici, mânânc un singur fel la masă, nu amestec de fapt și totul este bine. Fac și sport de două ori pe săptămână, pentru menținere. Deci, se poate.’, a declarat Andreea Marin pentru Spynews.ro.

Fosta prezentatoare a mărturisit că i s-a părut dificil la începutul dietei, însă pe parcurs s-a obișnuit cu restricțiile alimentare, fiind foarte mândră de forma sa fizică din prezent.

„Am crezut că să fie foarte greu să pierd 20 de kilograme, îmi pusesem în minte să ajung ca în liceu. Într-un an, pas cu pas, slăbind 1 kilogram, 2 maxim. Eu nu am făcut excese, am ascultat de nutriționist. Am urmat pe etape diverse diete progresiv, astfel încât să-mi învăț corpul cu o nouă viață. Efortul a fost să ascult ce mi se spune să fac, de fapt asta nu facem noi, le știm pe toate, dar le facem!? După aceea lucrurile s-au așezat, după aceea am scăpat de acea senzație de foame, de poftă și așa mai departe. Îți reeduci corpul, să spun așa. O lună, două a fost mai dificil, după aceea am intrat într-o normalitate și mi-am și spus în gândul meu: De ce nu o fi făcut eu asta și înainte”, a declarat vedeta pentru sursa citată.

Citește și:
Lupta pentru domeniul Château Miraval continuă. Ce acuzații îi aduce Angelina Jolie fostului său soț, Brad Pitt

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people