Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu fiica ei, Violeta. Cum trec peste neînțelegeri: „Diferențele de opinii…”

Andreea Marin a dezvăluit detalii inedite despre relația cu fiica ei Violeta și neînțelegerile dintre ele.

Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu fiica ei, Violeta. Cum trec peste neînțelegeri: "Diferențele de opinii..."

Andreea Marin și fiica sa, Violeta, au fost invitate recent în emisiunea „La Măruță”. Fosta prezentatoare a dezvăluit că, în ciuda unor neînțelegeri care apar din când în când, legătura cu fiica sa adolescentă rămâne puternică și supărările se risipesc rapid.

Violeta, în vârstă de 15 ani, este rezultatul relației dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică. În ultimul timp aceasta a fost ocupată cu pregătirea pentru studiile universitare, iar părinții ei o susțin necondiționat în această perioadă importantă a vieții sale. Cu doar câteva zile în urmă, Violeta a făcut o apariție specială în platoul emisiunii de televiziune găzduită de Cătălin Măruță, avându-și mama alături de ea ca o dovadă a sprijinului și al conexiunii speciale dintre cele două.

Cum se înțeleg Andreea Marin și fiica ei, Violeta

În momentul în care prezentatorul a pus întrebarea despre relația ei cu fiica sa, Andreea Marin a mărturisit că se înțeleg destul de bine, dar există momente în care apar și neînțelegeri. Aceste conflicte între fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize” și fiica sa pornesc de la diferențele de opinie dintre ele.

„Destul de bine. (…) Ne mai și ciondănim din când în când. Diferențele de opinii, pentru că la 15 ani nu poți să ai experiența pe care o are părintele la 40 și ceva de ani și nu vezi anumite pericole sau nu vezi anumite oportunități, nu le înțelegi”, a spus vedeta.

Andreea Marin și Violeta nu mențin supărarea pentru mult timp și preferă să își acorde spațiu pentru a se liniști. Ulterior, cele două revin și discută deschis problema pentru a găsi o soluție și a rezolva orice neînțelegere apărută între ele.

„Ai nevoie de o pauză de respirație. Suntem amândouă la fel de focoase, trebuie să recunosc. Ne ambalăm, dacă ținem la o idee o susținem până la capăt, ne luptăm pentru ea”, a povestit vedeta.

Andreea Marin s-a asigurat că fiica sa rămâne departe de influențe negative și de anturaje periculoase. Fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize!” a dezvăluit că, la vârsta de 15 ani, Violeta a fost martoră la consecințele negative ale consumului de droguri, alcool și tutun, ceea ce a contribuit la orientarea ei spre alegeri mai sănătoase în viață, prin voluntariatul pe care îl face la o asociație.

„Pentru că se întâmplă atâtea nenorociri în această țară, pentru că adolescenții cad pradă tentațiilor cu alcool, droguri, fumat, în ultimul an și jumătate, mai ales, am pus accentul pe acest aspect. Ea face de mai bine de un an, voluntariat într-o asociație internațională, care activează și-n România și se ocupă în mod explicit de ajutorarea tinerilor care cad pradă acestor tentații, prin readucerea lor la o viață de normalitate. Cred că a fost cea mai bună decizie, pentru că așa a văzut nemijlocit ce înseamnă efectul stupefiantelor, efectul pe care țigările sau alcoolul îl poate avea în viața unui adolescent”, a declarat Andreea Marin.

Citește și:
Ce a dezvăluit Alina Ceușan despre sumele pe care le câștigă lunar din mediul online

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people