Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu, după 5 ani de când formează un cuplu: „Nu am regrete deloc”

Andreea Marin a vorbit deschis despre relația cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu, după 5 ani de când formează un cuplu: "Nu am regrete deloc"

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu se bucură din plin de relația lor și formează de peste 5 ani unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cu toate că vedeta este mai mare decât iubitul ei cu 10 ani, diferența de vârstă nu a fost niciodată o problemă pentru ei și se înțeleg foarte bine.

„Viața e cum e, ne oferă și surprize câteodată. Nu am regrete deloc. Nu cred că e nevoie decât de un motto de care să te ții, că dacă ai prea multe, nu faci nicio mare treabă în viață. Să crezi în ceva și să mergi pe linia dreaptă spre a împlini ceea ce îți dorești, ceea ce visezi, ținându-te de valorile tale.”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

Fosta prezentatoare a ținut să precizeze că partenerul ei a făcut mari sacrificii pentru ca ei să fie împreună, renunțând la job-ul pe care îl avea în străinătate și revenind în România.

„E mare lucru, pentru că există și momente când nu ne ies în viață toate cum am vrea. Există și momente când avem căderi, suntem oameni, până la urmă. În acel moment în care eu nu mai pot, mai pot puțin, știu asta și mă ridic, o iau de la capăt, caut alte soluții. Sunt un om care privește doar spre viitor. Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret ceva ce nu mi-a ieșit în trecut.”, a mai spus Andreea Marin în cadrul aceluiași interviu.

Ce spune Andreea Marin despre diferența de vârstă dintre ea și partener

Andreea Marin este o fire deschisă și sinceră, iar când vine vorba despre dezvăluiri legate de relația sa, vedeta spune lucrurilor pe nume. Aceasta a oferit câteva dezvăluiri despre cum vede diferența de vârstă dintre ea și Adrian, într-o notă comică.

„Este mai tânăr cu 10 aproape 11 ani. Nu văd nicio problemă în asta. Nu este prima relație în care sunt cea mai vârstnică, pe de altă parte se ține bine bătrânica, în sensul în care văd oameni de vârsta mea care arată mult mai vârstnici. Din punctul ăsta de vedere nu există nicio urmă de problemă între noi.  Dacă ne vezi pe stradă nu spui ca există această diferență între noi și atâta vreme cât ne potrivim la minte, trup și suflet, nu văd nicio problemă”, a spus Andreea Marina în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

În ceea ce privește atracția dintre ei, Andreea Marin a precizat că amândoi au trecut prin aceleași momente dificile când s-au cunoscut, iar acest lucru i-a unit de la început. Vedeta își pierduse tatăl, iar partenerul ei i-a fost alături.

„Pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag apropiat, eu pe tatăl meu și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind de lucruri dureroase. Nu a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a mai spus Andreea Marin în cadrul podcast-ului.

Citește și:
Delia, declarații neașteptate despre relația cu soțul ei, Răzvan Munteanu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people