Andreea Marin, declarații oneste despre căsătorie după ce a trecut prin trei divorțuri: „Poți trăi în doi și fără acel act…”

Andreea Marin a vorbit deschis despre viața ei personală.

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Ea a fost căsătorită de trei ori până acum. În 2000, vedeta a divorțat de Cristian Gheorghiță. În 2006 s-a căsătorit cu Ștefan Bănică, în 2013 au anunțat că divorțează, iar în urma relației lor a rezultat și fiica lor, Violeta, acum adolescentă. Vedeta a fost căsătorită și cu fizioterapeutul Tuncay Öztürk, de care a divorțat în 2017, iar în prezent are o relație foarte frumoasă cu Adrian Brâncoveanu. El este fostul consul al României în Libia, angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Cei doi formează un cuplu de aproximativ 7 ani.

O perioadă, cei doi au avut o relație la distanță. Până să se întoarcă în România, partenerul vedetei a lucrat în Africa, iar călătoriile sale în străinătate erau la ordinea zilei. Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au o relație solidă, iar experiențele pe care le-au întâmpinat de-a lungul timpului i-au apropiat și mai mult.

Andreea Marin își păstrează viața personală departe de lumina reflectoarelor. Vedeta TV nu obișnuiește să dezvăluie detalii ce țin de acest aspect, însă a surprins cu declarațiile pe care le-a făcut despre ideea de a se recăsători.

„Nu mai consider că e o miză pentru mine. Pentru că am văzut și ce înseamnă să trăiești în doi și să nu aibă sens neapărat lucrul acesta. Poți trăi în doi și fără acel act. Dacă partenerul își dorește, nu sunt împotrivă. Dar nici nu împing lucrurile. Deja suntem de 7 ani împreună. Trăim foarte frumos. Împărțim totul. Nu văd diferența. Diferența poate fi o presiune chiar. Depinde cum privește omul. Acesta este momentul în viață în care sunt echilibrată și de aici pornește această fericire. Fericirea înseamnă pacea, liniștea”, a povestit Andreea Marin în podcast-ul lui Bursucu.

Vedeta a vorbit și despre relația pe care o are cu fiica ei, Violeta, în vârstă de 16 ani.

„Eu nu mă înscriu în liniile de parenting moderne. Eu nu cred că părintele trebuie să accepte, să-l mângâie pe creștet pentru orice prostie pe copil. Nu, părintele trebuie să fie atât un bun prieten pentru el, dar un bun prieten îți spune în față și un direct adevărul. Îmi seamănă leit, nici n-ar putea să tacă. E Andreea în miniatură. Dacă prin prietenie înțelegem că ne tragem de șireturi tot timpul, nu sunt de acord cu asta. Că părintele trebuie să aibă o autoritate asupra copilului. Ce autoritate ai tu dacă te tragi de șireturi toată ziua cu el?”, a mai povestit Andreea Marin.

Andreea Marin, despre relația cu partenerul ei, Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a făcut mărturisiri despre partenerul ei, Adrian Brâncoveanu. Cu ocazia asta, vedeta a dezvăluit care este secretul relației lor armonioase. 

„Nu-ți închipui că el e mai calm. E un om energic, pus pe treabă, ne potrivim foarte bine și în punctul acesta și cred că de aceea suntem și după 7 ani și ceva împreună și construim în continuare”, a declarat Andreea Marin pentru cancan.ro.

În continuare, Andreea Marin a vorbit despre lucrurile pe care le apreciază la Adrian Brâncoveanu.

„Statornicia, pentru că e atât de important să simți că ai lângă tine un om pe care vrei să-l susții și care te susține și care îți este aproape chiar și când e departe, cum e cazul acum. El lucrează în străinătate și la începutul relației noastre au fost de asemenea 3 ani în care el era consul pe un alt continent și iată că, prin grijă, prin vorbele bune, prin sprijin concret lucrurile au mers frumos mai departe. E foarte important să fii om de fapt, să-i fii și prieten celuilalt, nu e vorba doar de atracție într-o relație”, a adăugat Andreea Marin pentru sursa citată.

Citește și:
De ce Raluca Bădulescu nu ar participa niciodată la emisiunea Asia Express: „Par eu arogantă, dar…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people