Andreea Marin, complet naturală. Vedeta a renunțat la machiaj

Andreea Marin și-a surprins fanii cu o imagine în care apare complet naturală și fără machiaj.

Andreea Marin, complet naturală. Vedeta a renunțat la machiaj

Andreea Marin a captat atenția publicului cu cea mai nouă fotografie pe care a distribuit-o pe platformele de socializare, în primele ore ale dimineții. La vârsta de 48 de ani, cunoscuta vedetă TV nu ezită să se arate în fața internauților fără nicio urmă de machiaj.

Andreea Marin, complet naturală

Vedeta TV și-a surprins urmăritorii din mediul online cu o imagine prin care încurajează naturalețea. Astfel, la primele ore ale dimineții, Andreea Marin a postat o fotografie în care apare lipsită de filtre și de machiaj, arătând exact imaginea sa reală. Gestul fostei prezentatoare TV i-a surprins plăcut pe fani și a fost foarte lăudată în secțiunea de comentarii.

„Bună să vă fie inima și dimineața!”, a transmis Andreea Marin pe Instagram. 

În fotografia postată, Andreea Marin apare îmbrăcată într-o ținută neagră, cu părul lăsat liber și un zâmbet subtil pe chip. Fanii au reacționat imediat în momentul în care au văzut fotografia în care vedeta nu poartă nicio urmă de machiaj, fiind foarte încântați de această ipostază: „Bună dimineața! Îmi doresc ca ziua voastră să fie la fel de minunată precum sunteți dumneavoastră. Vă felicit pentru tot ceea ce ați realizat și făcut până acum… Sper ca ziua să vă aducă numai bucurii și împliniri în toate aspectele vieții”, „Ce naturalețe și puritate!!”, „O dimineață bună cu soare în suflet. Sunteți o prezență adorabilă!!!”.

Cum se menține vedeta în formă

Fanii Andreei Marin se întreabă cum reușește vedeta să se mențină în formă. Vedeta în vârstă de 48 de ani a povestit recent care este dieta pe care o urmează în prezent și în ce constă mai exact. Andreea Marin a mărturisit faptul că în perioada sărbătorilor nu ține diete și gustă din diverse preparate, însă după aceea are grijă să aibă o alimentație echilibrată.

Înainte de a face orice fel de schimbare în planul ei alimentar, vedeta se consultă cu medicul nutriționist și urmează întocmai ceea ce îi spune, pentru a nu se confrunta mai târziu cu probleme care să îi afecteze sănătatea.

„În prezent, din ianuarie, am început o dietă scandinavă numită NUPO – prescurtarea de la Nutritional Power, pentru că e o dietă foarte bogată în nutrienți, minerale, vitamine, fibre, proteine, deși este săracă în calorii, dar cu o mare varietate de feluri de mâncare gustoase ce se pregătesc rapid, în 2 până la 4 minute, și astfel e ușor de urmat”, a declarat Andreea Marin pentru VIVA!

În continuare, Andreea Marin a oferit detalii despre ceea ce conține dieta pe care o urmează:

„Conține mâncăruri solide (de exemplu, coucous, risotto, chili fără carne), supe variate care pot conține și carne, dar și numai vegetale, o mulțime de shake-uri gustoase din plante și fructe aromate, dar și dulciuri fără zahăr, cu un îndulcitor pe bază de porumb. În perioada de slăbire, ai o singură limită, cea a numărului de calorii consumate pe zi, iar toate felurile de mâncare au la bază plicuri cu prafuri nutritive care, combinate cu apă sau încălzite când e cazul, se transformă efectiv în hrana despre care v-am spus. 6 plicuri pe zi înseamnă limita de calorii admisă, alegi ce vrei, ele sunt bine cântărite și echilibrate nutrițional, le mănânci la ce ore vrei și ai și recipientele în care le prepari și pe care le poți băga în geantă, să ai hrana și pe drum cu tine, la nevoie.

Citește și:
Salma Hayek, mărturisiri oneste despre injectările cu botox

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people