Andreea Ibacka, mărturisiri despre tensiunile dintre ea și soțul ei: „Am avut câteva conflicte”

Andreea Ibacka a vorbit despre micile momente de tensiune care apar între ea și soțul ei.

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească, și s-au căsătorit în anul 2011. Au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago, iar prezentatorul TV mai are un copil, care locuiește în Olanda, pe nume Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Într-un interviu acordat recent, Andreea Ibacka a vorbit deschis despre motivul pentru care a avut în trecut câteva conflicte cu soțul ei, Cabral, dar și cum au reușit să le gestioneze. 

„Am avut câteva conflicte cu el. Îl știi pe Joey Doesn’t Share Food din Friends? La începuturile noastre ieșeam la masă în oraș și am crezut că e un fel de a spune, că e o glumă, că nu va împărți cu mine. Cum să nu împarți? Adică eu nu vreau să-mi comand ce ți-ai luat tu, vreau doar să gust. Știi cum e: una e să mănânci și una e să guști! Și guști și tot guști și era să-mi iau vreo două-trei furculițe în mână! Eu am pus la suflet, da, până când mi-a explicat că el fiind fost sportiv de performanță, prin cantonamente, și-a dezvoltat aceste abilități. Și prima regulă de supraviețuire, da, într-un astfel de mediu este să mănânci repede, că dacă nu, rămâi fără. Așa că el da, nu împarte mâncarea, dar acum n-are încotro. După atâția ani s-a dat și el pe brazdă și nu scapă negustat”, a spus Andreea Ibacka pentru ciao

Andreea Ibacka a vorbit fără rețineri despre soțul ei, Cabral. Actrița a făcut confesiuni sincere despre căsnicia cu partenerul ei de viață.

„A mers la niște cursuri de PR recent! (râde) Serios, într-adevăr avem și activitățile noastre separate. Cred că este important să avem libertate și încredere. Și eu mai plec cu fetele, dar și el mai pleacă cu băieții! Mai mult ca mine! (râde). În general, nu avem o problemă cu chestia asta și nu avem scandal acasă. Pe noi ne-a ajutat, ne-a ținut împreună atâția ani. (n.red. umorul) Dar nu este o rețetă pe care eu să o predau mai departe, nu funcționează la toată lumea. Inclusiv pe noi ne mai trag prietenii de mânecă și ne întreabă: „Nu te-ai supărat că a zis despre tine că porți pantaloni de instalator prin casă și nu ești sexy?”. Nu, nu m-am supărat! Sau: „El nu s-a supărat pentru că ai zis că este bătrân?”. Nu, știe și el că e bătrân!”, a povestit actrița pentru EGO.ro.

Andreea Ibacka a mărturisit că i-ar plăcea să mai joace alături de soțul ei într-un proiect de televiziune sau un film.

„Da, de ce nu? În general, proiectele pe care le-am făcut împreună au ieșit mișto și au potențial! Nu ne-am mai potrivit noi în ultimii ani la priorități, program. La un moment dat cred că ar fi tare, da! Să pot să îi fac în film tot ce nu am voie în realitate, nu? Și să nu mă pedeapsească nimeni! Domnilor producători, regizori, scenariști, puteți oricând să îi dați lui Cabral un rol de stalker al meu, ca să fie ca în viața reală!”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Citește și:
Ce intenționează să facă Oana Moșneagu cu cele două rochii de mireasă purtate la cununia religioasă cu Vlad Gherman: „Dacă am ocazia…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people