Andreea Ibacka, ironii la adresa lui Cătălin Cazacu: „Îmi ies răutățile din gură”

Andreea Ibacka a făcut o glumă la adresa lui Cătălin Cazacu, în timpul emisiunii sale, Happy Cafe.

Andreea Ibacka, ironii la adresa lui Cătălin Cazacu: „Îmi ies răutățile din gură”

Andreea Ibacka și Cătălin Cazacu au stat de vorbă în cadrul emisiunii prezentate de soția lui Cabral, Happy Cafe, difuzată la Happy Channel. Cei doi au povestit despre pasiunile prezentatorului de la Antena Stars și relația cu cei din jurul lui. Printre dezvăluiri, actrița a profitat de moment pentru a-l ironiza, în glumă, pe invitatul său.

Cătălin Cazacu este cunoscut drept un mare cuceritor. Cu toate astea, prezentatorul a recunoscut faptul că nu a fost implicat în povești de dragoste care să dureze ani de zile.

Andreea Ibacka l-a ironizat pe Cătălin Cazacu

În timpul discuției cu Andreea Ibacka în emisiunea Happy Cafe, campionul la motociclism a dezvăluit că deseori a simțit dorința de a avea o persoană dragă care să îl susțină la fiecare competiție sportivă. Deși l-a avut tot timpul alături pe managerul lui, cu care merge de ani buni la competiții, Cătălin Cazacu a precizat că simțea nevoia să aibă un susținător pe margine.

„De foarte multe ori simțeam nevoia, acum, ca adult, să văd pe margine prezența cuiva drag. Adică, trecând peste faptul că am 20 și ceva de ani împreună cu managerul meu, cu care mergem la curse de atâția ani și pe care îl simt apropiat”, a povestit Cătălin Cazacu.

Replica Andreei Ibacka a venit imediat, susținând că nu s-a putut abține să nu facă o remarcă răutăcioasă: „Cea mai durabilă relație, practic, din viața ta! (n.r. – râde) Dacă îmi permiți, am zis că nu o să te iau la mișto, dar uneori uite, îmi ies răutățile din gură”, a continuat actrița.

„Dar poți. Ascultă-mă. Și lucrăm cu materialul clientului, aia e! Deci ai de unde, nu e stres! Înseamnă foarte mult în sporturi de genul ăsta să știi că e acolo cineva care, dacă cumva pățești ceva, te ajută, te mângâie. Toate chestiile astea, adunate, îți dau putere”, a completat Cătălin Cazacu.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat fiica în cadrul unei ceremonii în SUA: „Regele Charles și William au fost invitați, dar nu au venit'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people